Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Bu anket kapanacak: .
A sınıfı adam alabiliyorsun ama sen gidip fırsat dönemi gelsin A+ alıp farkı yaratacağım diyorsun. Doğru geçtiğimiz senelerde hep farkı bu adamlarla yarattık önce Icardi sonra Osimhen ama kötü örnekleride var hep iyilere bakarsak zaten yanılırız Ndombele'ye kaldık, geçen sene 10 numara almadık, devre arası orta sahasız kaldık, sağ beksiz kaldık.

Rakipler senin izlediğin yoldan gitmeye başlamış geçen seneden itibaren tam gaz yıldızlara dönmüşler, Trabzon bile bunun farkında Salah'ı alıyor, Nunez kovalıyor, Parades kovalıyor mesela beşiktaş aynı şekilde Rafa, Trossard süreci girmiş, Vhalovic filan kovalıyor.

Osimhen dolayı halen fark var ama sadece Osimhen farkı var diğer mevkilerde %100 üstünüz diyebileceğimiz durum yok. Ligde önceden karma 11 yaparken 5-6 tane futbolcumuz rahat girerdi şimdi Uğurcan-Osimhen hariç oraya kimse girmez buna Barış bile dahil Trossard'ın performansı iyi olursa o yazılır, Salah gerçekten futbol oynarsa hem Sane hem Greenwood önünde olur orta saha desen Guendouzi - Orkun şu an orta sahalarından üstün.
Performansları izlemeden nasıl bu kanıya varabiliyirsun?Soylermisin .Sezon başı yere göğe sigdiramadiginiz Sane 7 gol 5 asist.Beklermiydin böyle birşeyi.Oyle yada böyle.Salahin ne yapacağına dair CV sinden başka bir dönen varmı Trabzon'a katacağına dair???

ben esas şunu merak ediyorum

transfer dönemi bitince göreceğiz bakalım ne kadar paramız varmış, bakalım ne kadar en çok parası olan kulüp bizmişiz

bakalım dönem bitince kavukçu başkan vs kim ne saçmalayacak

Bu paralara aldigin adamlari kaca satacaksin? Biz genc adamlara bu kadar bonservis sacacak kulup degiliz. Bir sene sampiyon olma bak ne oluyor gelirlerimize. Dursun gene geldi finansal olarak bizi mahvetti. Gecen geldiginde maas skalasini yok etmisti. Bu sefer hem bonservis hem de maas skalasi.
Ne taktınız şu satmaya.
Gencecik çocuklar tepe tepe kullan

Performansları izlemeden nasıl bu kanıya varabiliyirsun?Soylermisin .Sezon başı yere göğe sigdiramadiginiz Sane 7 gol 5 asist.Beklermiydin böyle birşeyi.Oyle yada böyle.Salahin ne yapacağına dair CV sinden başka bir dönen varmı Trabzon'a katacağına dair???
Okuduğunu mu anlamıyorsun öyle bir şey mi iddaa etmişim.

"Salah gerçekten futbol oynarsa hem Sane hem Greenwood önünde olur"

Yahu ben bu adamlar çok iyi dedim mi : )

yada müthiş kadro yaptılar , ah vah çektim mi ,

iyi veya kötü sonuç olarak hücuma hatırı sayılır derecede rotasyon yaptılar , daha 3.yedek olarak irfan , oğuz , cengiz vs de var keremi saymadım bak

bizim daha yedek yok :)

işin detayına girince fıkrada boğuluyorsun , en iyisi boşverelim , onlar allahından bulsun , biz de kara kara düşünmeye devam
Elinde şampiyon kadron mevcutmu.Bunlari bu kadroyla defalarca opmedinmi?Tabiiki takviye şart ama karalar bağlamanın anlamı yok.Onu diyorum bırak fıkrayı masalı.Gercege dön diyorum.

Bu kulüp profesyonel bir yönetim yapısı oluşturmadığı sürece üst üste 15 şampiyonluk alsın sonraki sezon yine bugün yaşananlar yaşanabilir. Futbol direktörü denilince öcü gibi bakılıyor ama şöyle bir sistemimiz olsa, iyi bir futbol direktörümüz olsa bugün yaşadığımız rezilliklerin birçoğunu hiç yaşamazdık. O sistem tabii ki bizim yönetimin işine gelmez, daha hatır rica üzerine görev dağılımı yapılıyor. Ağlanacak halimize güler olduk.

Okuduğunu mu anlamıyorsun ?

"Salah gerçekten futbol oynarsa hem Sane hem Greenwood önünde olur"
Gerçekten futbol oynarsa ne demek???Oynadığı ne pandomimmi?Ne saçma bir cümle kurmuşsun yaa.Ne oynuyor çayda çıra mi oynuyor mübarek?

Bu kulüp profesyonel bir yönetim yapısı oluşturmadığı sürece üst üste 15 şampiyonluk alsın sonraki sezon yine bugün yaşananlar yaşanabilir. Futbol direktörü denilince öcü gibi bakılıyor ama şöyle bir sistemimiz olsa, iyi bir futbol direktörümüz olsa bugün yaşadığımız rezilliklerin birçoğunu hiç yaşamazdık. O sistem tabii ki bizim yönetimin işine gelmez, daha hatır rica üzerine görev dağılımı yapılıyor. Ağlanacak halimize güler olduk.
Sportif direktörlü bir sistem olmalı ama doğru sportif direktör yabancı olmaz işi bilen yerli uzun yıllar o mevkide sorun yaşamayacağımız biri olmalı.

Gerçekten futbol oynarsa ne demek???Oynadığı ne pandomimmi?Ne saçma bir cümle kurmuşsun yaa.Ne oynuyor çayda çıra mi oynuyor mübarek?
Senin yazdığınla bunun ne alakası var sen diyorsun ki nasıl bu kanıya varıyorsun ben olursa diye yazmışım gidip lafı dolandırıp cümleyi beğenmedim deme bari.

Senin yazdığınla bunun ne alakası var sen diyorsun ki nasıl bu kanıya varıyorsun ben olursa diye yazmışım gidip lafı dolandırıp cümleyi beğenmedim deme bari.
Gerçekten oynarsa ne demek.Sen resmen kucumsuyor oynamıyor diyorsun onu ima ediyorsun degilmi?Yada takım arkadaşları onun kalibresinde olmadığı için takılıyor istemi diyorsun?Türkiye'yi mi kucumsedi diyorsun.Ne diyorsun

Maaslarin bu kadar artmasi sürdürülebilir bir durum degil

Fener’i örnek gösterenler olabilir ama onlar da yöneticiler kasa kolayligi sagliyorlar milyonlarca euro para koyuyorlar kasa’ya

Bizde ise tam aksine sirf kendi reklamlari icin yönetim de bulunan insanlar var

Sponsorluklar da durdu

Sonucta bu maaslari ödemek te bir mesele ve bunun icin kredi cekildi iddialari var

Bir yerden sonra mecburen kücülmeye gidecegiz eger gelirler artmazsa

Elinde şampiyon kadron mevcutmu.Bunlari bu kadroyla defalarca opmedinmi?Tabiiki takviye şart ama karalar bağlamanın anlamı yok.Onu diyorum bırak fıkrayı masalı.Gercege dön diyorum.
şaka mısın şuan ki kadroyla eski kadroları bir mi sence ?

osterwolde - ake
nene - greenwood
sidiki - vedat / lukaku

adamlar seviye atladı mı atladı ?

göt zoruyla şampiyon olduk , 2-3 hafta daha olsa belki de kaptırcaktık ,

enayiler son dk gollerini yemeseler 3-4 maçta belki çoktan kaptırmıştık

takımın pilinin bittiğini görmeyip hala kadro iyi mavalları okuyorsan diyecek bişiyim yok kardeş , boşuna alıntılama hayırlı akşamlar sana.

Sportif direktörlü bir sistem olmalı ama doğru sportif direktör yabancı olmaz işi bilen yerli uzun yıllar o mevkide sorun yaşamayacağımız biri olmalı.
Olur, yabancı da olur neden olmasın? Yönetici kabiliyetli, networkü geniş, insan ilişkileri iyi, iletişimde çok üst düzey bir isim olduğu sürece yerli yabancı çok da fark etmez. Mesele o yetkileri verdikten sonra önüne bariyer koymayacak yönetimin olması. Bizim ülkede, bizim yöneticilerde her halta burnunu sokma hevesi var. Bu nedenle bu ülke futbolunda böyle bir title yok.

En kötü gardi cıkıp bir şeyler yapıyordu bu salaklar kesin o adamla da arayı bozdular hiç ortalıklarda yok. Taraftar ona tezahürat yaptı diye dursun kıl olmadıysa neyim erdeni sırf bu yüzden hiç sevemedi kendisi başkandı ama prens erdendi.

şaka mısın şuan ki kadroyla eski kadroları bir mi sence ?

osterwolde - ake
nene - greenwood
sidiki - vedat / lukaku

adamlar seviye atladı mı atladı ?

göt zoruyla şampiyon olduk , 2-3 hafta daha olsa belki de kaptırcaktık ,

enayiler son dk gollerini yemeseler 3-4 maçta belki çoktan kaptırmıştık

takımın pilinin bittiğini görmeyip hala kadro iyi mavalları okuyorsan diyecek bişiyim yok kardeş , boşuna alıntılama hayırlı akşamlar sana.
Katılmıyorum sana çoğu maç oynamadikki.Avrupa dönüşleri futbolmu oynadık?Bizde kucumsedik çoğu maçı.Sen isme bakıp karşılaştırma yapıyorsun.Sen tam kadro izledinmi rakibi.Kimse henüz hazır değil daha.Kesin çok iyi olabileceklerine dair garantin varmı?İsimler üzerinden gidilmemesi gerektiğini anlamadiysaniz hala ben birşey demiyorum sana.Kimyalarini gordunmu?

Gerçekten oynarsa ne demek.Sen resmen kucumsuyor oynamıyor diyorsun onu ima ediyorsun degilmi?
Gerçekten oynarsadan anladığın oysa cümleyi anlamadan alıntı yapman normal adamı küçümseyecek bir durum yok

Gerçekten futbol oynarsa -> "%100'ünü verirse, kafasında futbolu bitirmediyse, eskisi gibi güçlü mentale sahipse"

En rezil başkanlarımızdan biri olan Burak Elmas döneminde bile böyle bir rezil bir transfer dönemi yaşamadık.

Adam en azından fazla para yokken bile bir şeyler deniyordu BAY, Berkan, Morutan, Nelsson falan gibi genç oyuncularla.

Şimdi hem para var hem de kuş ötmüyor.

Allah cezanı versin Dursun.

Geri
Üst Alt