Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
İnsanın aklı almıyor bazen. Yavv madem Apokerim güçten düştü madem iyice hantallaştı yav başakşehire yarısı sende olan altyapılı elemanı neden verdin. Gittikleri u23 isimlerinden bir ekisiği yoktu eminin. Valla rakipten biri yönetse ancak bu kadar sı.ıp sıvar
Su ligte Abdulkerimden iyi bir tane stoper yok.Bizim taraftar .Neyse.

Kendimi bildim bileli böyle rezil bi transfer süreci görmedim.

Şu lavukçu kavukçu kulübe geldiğinden beri tüm avrupaya rezil kepaze oluyoruz.

Yazık çok yazık.
Ona okadar title yükleme istersen.O emir eri.Yonetim kadrosu ve danışmanları ne derse onu yapmakla yükümlü bir stuff.Daha ötesi yok.

90 dk sebo sebo diye kafa ütüleyebilirler

Bu adamın 800 bin küsür eurosu nasıl olabiliyor sahi¿ Ceo falan mı bu adam akademik olarak çok başarılı belli ki
Aklima geldi. fbnin meşhur 3-0'dan 4-3 kazandigi G.Antep maçında da tribun liderleri gozaltina alindi diye ilk yarı sessiz protesto yapmislardi

Burada senelerdir her transfer dönemi bağırıyorduk.Bunların ne halt okduğunu hep söylüyorduk..Hiç şaşırmıyorum.Şaşırdığım sanki daha önce süper yönetiyorlardıda bu sene çuvallamışlar gibi tepkiler var..
Tepkiler çok geç oluyor.İş işten geçtikten sonra tepkiler oluyor.

ligde şampiyonluk hücumdan geçiyor sen kalkıp 14 yabancı hakkının sadece 2 tanesini hücumda kullandıktan sonra şampiyonluk falan bekleme
Haklısın ama şöyle düşün onlarda henüz kimya olustumu????Ne yapacaklarına dair garanti varmı?
Daha dün İsmail ile Asensio atismadimi?
İsimlere takılma asla.
Pandoranin kutusundan ne çıkacak gaeantin varmı?
Muriqi geçen sene attığını bu sene atabilecekmi?
Deli deli sorular.

Kendimi bildim bileli böyle rezil bi transfer süreci görmedim.

Şu lavukçu kavukçu kulübe geldiğinden beri tüm avrupaya rezil kepaze oluyoruz.

Yazık çok yazık.
sorun burada kavukçu da değil. ET son döneminde Boey satıldığı zaman Dursun para harcamayın dedi, gittik Aurier mi ne aldık. Dursun parayı başka şeylere kullanıyor

A sınıfı adam alabiliyorsun ama sen gidip fırsat dönemi gelsin A+ alıp farkı yaratacağım diyorsun. Doğru geçtiğimiz senelerde hep farkı bu adamlarla yarattık önce Icardi sonra Osimhen ama kötü örnekleride var hep iyilere bakarsak zaten yanılırız Ndombele'ye kaldık, geçen sene 10 numara almadık, devre arası orta sahasız kaldık, sağ beksiz kaldık.

Rakipler senin izlediğin yoldan gitmeye başlamış geçen seneden itibaren tam gaz yıldızlara dönmüşler, Trabzon bile bunun farkında Salah'ı alıyor, Nunez kovalıyor, Parades kovalıyor mesela beşiktaş aynı şekilde Rafa, Trossard süreci girmiş, Vhalovic filan kovalıyor.

Osimhen dolayı halen fark var ama sadece Osimhen farkı var diğer mevkilerde %100 üstünüz diyebileceğimiz durum yok. Ligde önceden karma 11 yaparken 5-6 tane futbolcumuz rahat girerdi şimdi Uğurcan-Osimhen hariç oraya kimse girmez buna Barış bile dahil Trossard'ın performansı iyi olursa o yazılır, Salah gerçekten futbol oynarsa hem Sane hem Greenwood önünde olur orta saha desen Guendouzi - Orkun şu an orta sahalarından üstün 10 numara konusunda açık ara Asensio yazılır.

transfer yapacağım ayağına pis işler dönmüyordur umarım

Haklısın ama şöyle düşün onlarda henüz kimya olustumu????Ne yapacaklarına dair garanti varmı?
Daha dün İsmail ile Asensio atismadimi?
İsimlere takılma asla.
Pandoranin kutusundan ne çıkacak gaeantin varmı?
Muriqi geçen sene attığını bu sene atabilecekmi?
Deli deli sorular.
Yahu ben bu adamlar çok iyi dedim mi : )

yada müthiş kadro yaptılar , ah vah çektim mi ,

iyi veya kötü sonuç olarak hücuma hatırı sayılır derecede rotasyon yaptılar , daha 3.yedek olarak irfan , oğuz , cengiz vs de var keremi saymadım bak

bizim daha yedek yok :)

işin detayına girince fıkrada boğuluyorsun , en iyisi boşverelim , onlar allahından bulsun , biz de kara kara düşünmeye devam

Kavukcu bu hafta neredesin? Transferler biter sandik ciktin kameralar karsisina, degil mi?

ya bu nasil manyaklik?
tutmus henry onyekuruyu almadik, tutmus zanioloyu bi takim sebeplerle küstürdük, tutmus noa langida tekrar kaptirmak üzereyiz? niye ama?

Geri
Üst Alt