Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.951
- 1.944
- 2.248
hojbierg newcastlı reddetmiş yağlı bir maaş istiyor demek ki
Jimnastikçiler alır bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hojbierg newcastlı reddetmiş yağlı bir maaş istiyor demek ki
Su ligte Abdulkerimden iyi bir tane stoper yok.Bizim taraftar .Neyse.İnsanın aklı almıyor bazen. Yavv madem Apokerim güçten düştü madem iyice hantallaştı yav başakşehire yarısı sende olan altyapılı elemanı neden verdin. Gittikleri u23 isimlerinden bir ekisiği yoktu eminin. Valla rakipten biri yönetse ancak bu kadar sı.ıp sıvar
Vallaha fıkranın anlamadıkAsensio
Talisca
Muriqi
Lukaku
Greenwood
Nene
Sidiki
vs
Sane
Osimhen
fıkra bu kadar . . .
ligde şampiyonluk hücumdan geçiyor sen kalkıp 14 yabancı hakkının sadece 2 tanesini hücumda kullandıktan sonra şampiyonluk falan beklemeVallaha fıkranın anlamadık)))Fıkra sahibi ne anlatmak istiyor burada ?Sane oshimen topunuzdan buyukmu demek istedin.
Ona okadar title yükleme istersen.O emir eri.Yonetim kadrosu ve danışmanları ne derse onu yapmakla yükümlü bir stuff.Daha ötesi yok.Kendimi bildim bileli böyle rezil bi transfer süreci görmedim.
Şu lavukçu kavukçu kulübe geldiğinden beri tüm avrupaya rezil kepaze oluyoruz.
Yazık çok yazık.
Aklima geldi. fbnin meşhur 3-0'dan 4-3 kazandigi G.Antep maçında da tribun liderleri gozaltina alindi diye ilk yarı sessiz protesto yapmislardi90 dk sebo sebo diye kafa ütüleyebilirler
Bu adamın 800 bin küsür eurosu nasıl olabiliyor sahi¿ Ceo falan mı bu adam akademik olarak çok başarılı belli ki
Haklısın ama şöyle düşün onlarda henüz kimya olustumu????Ne yapacaklarına dair garanti varmı?ligde şampiyonluk hücumdan geçiyor sen kalkıp 14 yabancı hakkının sadece 2 tanesini hücumda kullandıktan sonra şampiyonluk falan bekleme
sorun burada kavukçu da değil. ET son döneminde Boey satıldığı zaman Dursun para harcamayın dedi, gittik Aurier mi ne aldık. Dursun parayı başka şeylere kullanıyorKendimi bildim bileli böyle rezil bi transfer süreci görmedim.
Şu lavukçu kavukçu kulübe geldiğinden beri tüm avrupaya rezil kepaze oluyoruz.
Yazık çok yazık.
Nereye kullanırsa kullansın.10 numara alamamanin hiçbir izahati yok.Nokta.sorun burada kavukçu da değil. ET son döneminde Boey satıldığı zaman Dursun para harcamayın dedi, gittik Aurier mi ne aldık. Dursun parayı başka şeylere kullanıyor
Yahu ben bu adamlar çok iyi dedim mi : )Haklısın ama şöyle düşün onlarda henüz kimya olustumu????Ne yapacaklarına dair garanti varmı?
Daha dün İsmail ile Asensio atismadimi?
İsimlere takılma asla.
Pandoranin kutusundan ne çıkacak gaeantin varmı?
Muriqi geçen sene attığını bu sene atabilecekmi?
Deli deli sorular.
Leao da mevcut durumu parlak durmuyor en azından 100 milyon gömüp gönderelim diye uğraşmayız zararın neresinden dönsek karsancho nun babası bile senin kadar umut bağlamaz ona