Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Hull City, 17 yaşındaki kaleci Deniz Dönmezer için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.

Bonservis: 1 Milyon Euro

Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.

Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.

Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."

(Libero)
stassin işte ya

Fransa'daki isim bu isimse kısa vadede diğerlerinden daha faydalı olacağını düşünüyorum ama istediğimiz skor katkısını verir mi yada aradığımız o teknik özellikler var mı kısmında soru işaretlerim var.

Atalantadan De ketelare+ Ederson paketi yapın Singoyu satın gerekirse kanatı u23 alın

İyi kötü bildiğimiz ama yıldız olmayan isimlere yöneliyorlar sorun maliyet artık anladık bunu

Daha önce adı hiç çıkmamış oyuncu Galatasaray da

Ultraaslan bir şeyler yapmak istiyorsa bütün GS muhabirlerini boykot çağrısı yapmalı.
Kaybetsinler şöyle 10 bin 20 bin takipçi

haftalardir adimiz gecti moura ile

roma dün ugrasmaya basladi ve bugün alacak gibi

Geri
Üst Alt