Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.435
- 7.809
- 2.568
Hull City, 17 yaşındaki kaleci Deniz Dönmezer için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.
Bonservis: 1 Milyon Euro
Bonservis: 1 Milyon Euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekte nasıl bilmiyorum ama, FM26'da efsane topçu.Hakon Haraldsson.
stassin işte yaEmre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.
Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.
Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."
(Libero)
yol vermisler buna
yol vermisler buna
39 Marsilya, 12.5 milyon da Manchester United, payı vardı. Hatta ispanyol bir takiminda %5 payindan söz ediliyordufener 39a greenwood
biz 5+35e matias soule çekersek , çok pis söverim
greenwood'u ne yapacağız sane varya bizde, aynı maaşı alıyor ve bonservis ödemedik yaşlı evet ama benzer performans vereceklerdirfener 39a greenwood
biz 5+35e matias soule çekersek , çok pis söverim
Uzun bir süredir böyle ihanet bu takımaUlan harbiden ilerideki üç mevki için toplam 4 oyuncumuz var
yol vermisler buna
yol vermisler buna