Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.

Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.

Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."

(Libero)

Hakon Haraldsson.

Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.

Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.

Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."

(Libero)
Uyduruk adamı son dakikada kakalayacaklar. Rezil herifler. Menejerlerin kucağına düştük Dursun yüzünden.

İtalyayı elledik sıra Fransa’da aklımı yitiricem

Ulan arkadaş derdiniz opsiyonlu kiralık değilmiydi gidin souleyi alın işte

Transferde rezil oldular insan icine cikacak yuzleri yok bide halen eveleyip geveliyorlar.Madem maas icin kredi cekiyosunuz neden takimdaki oyuncularin sozlesmelerinde kontratlari olmasina ragmen iyilestirmeye gittiniz.

Bruno'lardan, Odegaad'lardan Herıld'lara düştük ha. Ulan Dursun, ulan Dursun.

Çok çok büyük yıldız değil, katkı verebilecek biri."

images

Bu yaşanacak olanların hepsini geçen yaz söylemiştik demek istemiyorum ama demiştik...

3 yıl sözleşmesi olana adama yeni sözleşme yapıp maaşının iki katı iyileştirme yaparken aklınız neredeydi?

Üstelik şampiyonda olduk bir de olmadığımız senaryoyu düşünemiyorum bile...

Tabi biz o zamanlar Singo transferi, bu maaş işleri vs. bunlar yanlış dediğimizde muhasebeci ilan ediliyorduk.

Neymiş efendim çağ atlamışız. Sponsor gelirlerimiz varmış cart curt...

O günde söyledim bizim taraftar iyi gün taraftarıdır başarı yoksa bu gelir %75 düşer, sponsorlar kaçar...

Bizim gelirimiz suni bir gelir. Bu yıllardır böyle kimse kusura bakmasın.

Elimizde çok çok büyük bir fırsat vardı maalesef bu paralar Dursun gibi kifayetsiz bir adamın elinde heba olup gitti.

Geri
Üst Alt