Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.156
- 48.423
- 4.933
inan bizim oyunumuzdaki en kritik adam. Bek bölgesi biraz yumuşak kaldığında zaten orta sahada direnç sağlayamayan takım tamamen çöküyor.Hocam ikinize aynı anda cevap vereceğim. Êlde işe yarayan tek adam Sallai konusunda ciddi olamazsın diye düşünüyorum. Mevcut yabancılar arasında Lesley ile birlikte en düz adam Sallai. Geldiği günden beri hırsıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor ama her an kırmızı kart görme potansiyeli olan topçu. Singo ile birlikte ikisinden bir dakika durmam çıkarım.
10 numara konusunda en azından ayakları sağlam yere basan bir topçu bulup para gömülecekse bu konuda tecrübeli birine gömülmeli. Wonderkid vs kaldıracak durumda değiliz. KdB + wonderkid bile okey diebilecek durumdaım.
Sallai oraya monte edilene kadar neler yaşadık gördük.
İyi yada kötü olmasında değilim en büyük gediği bir şekilde sızdırarak da olsa kapatıyor adam.
Bayılmıyorum bu arada. Korkum sallai kadar olamayacak adamı alıp gelecekler. Boey bile bizim gönderdiğimiz boey değil.
Ağustos sonunda bu adamlar sallai kadarını bile bulamaz.
Singo evet fiziken çok diri, rakibi her türlü kıran adam andcak bunu 2 hafta oynatıp 10 gün dinlendirmezsen patlar.
Yukarıda da dedim.
Mevcut yapıda
Torreira,lemina,lesley, singo hep bir defosu olan adamlar bunlar yerine 2 tane sağlamından adam olsa takıp üst seviyeye çıkacak takviyeler yapılır.
Singo stoper, bek oynuyor.
Lemina orta saha, stoper oynuyor.
Sallai bek ve forvet oynuyor.
Takımın planlamadı her şeyi yarım yapsın bir şeyi tam yapmasın üzerine kurulu.
Geçen maçta da jakobs sol stoper oynadı.
Güler misin ağlar mısın.