Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Bu anket kapanacak: .
Okanin eline 19 yasinda 10 no vermek dursunun eline GSyi vermek gibi bir durum.

Transferde ib*e Moraya dönmüs. Aksam olsun Batrakova döner.

reijnders ve jonesi alsak bütün sorunlarımız çözülecek hala yanlış oyuncular peşindeyiz
Okan burukta en az başımızdaki vasıfsızlar kadar suçlu.Tüm yorumcular okan buruk yalakalığı yapmaya devam etsin.
Leminayla sözleşme uzat lesley gibi yetersiz aldır.Kaanla devam et vsss
Tencere kapak misali..
Bir önde baskı oyunu tutturmuş inat ediyor.Sanki 4-2-3-1 dışında bir sistemle oynarsan baskılı oynayamıyorsun..
Al ofansif sekiz numara 4-2-3-1 de oyna olmadı 4-3-3 oyna.Sokayım 10 numarasına gına geldi arkadaş.
Tutturmuşlar leao tamam almayı çalışda bu kadarıda rezillik.
Yokmu arakdaş üst düzey klüplerde yedeğe düşmüş kadroda düşünülmeyen oyuncular.Ne bileyim kiraya vermeyi düşğndükleri genç oyuncular..Git buradan al.
Bu kadar çapsızlık olur mu.

Ama kavukcuyu dinliyorum..Bu adamın Galatasarayda yönetici olmasıı liyakatsızlığın nirvanası yahu..dursun özbek denen adamda bir gram utanma yok.Erden timur falan denk gelmiş hani kendisi çok istemiştir.Yoksa bu adamın iyi bir yönetim oluşturması mümkün değil..

O güya sözde elit kültür yuvasınn oluşturduğu genel kurulunda Allah cezasını versin.

Farioli ve o sıkıcı sistemini düşününce Mora’nın oynayamaması adamın kötü olduğu manasına gelmez
Bize gelirse asıl mevkisinde oynayacak inşallah fayda verir

😃
images

Matias Soule dönem başından beri adı geçenler arasında kanat ve 10 numara için tek komple kasa futbolcu bana göre.

Planlama yapılıyorsa U23 ise o da uygun.

Git 40 ver al Can Uzun yerine.

Leao'yu da al gerekirse. Almasan da en azından Soule kanat için de alternatif.

Sonra doğacak boşluğa Reijnders gibi bir klas kazandır.

Benim şu an kafama en çok oturan senaryo

Matias Soule (U23- 10 Numara & Kanat) - 35.000.000 Euro
Can Uzun (E. Frankfurt)- 40.000.000 Euro +%15 Kar Payı
Reijnders (M.City) - 40.000.000 Euro / Curtis Jones (Liverpool) - 35.000.000 Euro

Bu 3 transferi yap önce ligi bir garantile.

Sonra U23 forvet ve bir tane de yerli ya da yabancı U23 stoper al bitir.

Bizim oyun kuracak teknik ve pasör isimler ile şut çeken Can profiline ihtiyacımız var.

Kadro planı

1. Singo
2. Sanchez
3. Jakobs
4. Sallai
5. Lemina
6. Torreira
7. Sara
8. Reijnders / Curtis
9. Sane
10. Osimhen

U23 Oyuncular

1. Ugochukwu
2. Nhaga
3. Soule
4. Forvet

Yerliler

1. Günay
2. Jankat
3. Bardakçı
4. Ahmetcan / Yusuf
5. Arda
6. Eren
7. İlkay
8. Barış
9. Yunus
10. Bertuğ

Orta sahanın fiziksel durumu ortada. Çökmüşüz. Bir de Mora gibi birini getireceksin 10 numaraya.. 3 kişi eksik çıkmakla eş değer. Hepimiz skill videosu izlemeyi seviyoruz bu arada.

Curtis Jones veya Reijnders olsa onları alırım en azından kesin bir 8 numaram olur. Risk alacak zamanda miyiz gercekten

Geri
Üst Alt