Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Alamayacağız değilde kronik sakat yersen...

1786377747827.webp

Levent Tüzemen: "Villareal maçının devre arasında Dursun Özbek'le sohbet ettim. 'Yapacağım transferleri. Bizim de bildiğimiz bazı şeyler var. Bakacaksınız, göreceksiniz' dedi." (Libero TV)

Levent Tüzemen: "Villareal maçının devre arasında Dursun Özbek'le sohbet ettim. 'Yapacağım transferleri. Bizim de bildiğimiz bazı şeyler var. Bakacaksınız, göreceksiniz' dedi." (Libero TV)

bak bak havalara bak, sanırsın Beckenbauer, bildikleri varmış

Aslında bu yabancı sınırlamasında nhanga mevcut performansıyla bence kiraya verilmesi oynaması en mantıklı olanı.

Ama sen lemina gibi adamla sözleşme uzatırsan lesley gibi eldekilerden farkı olmayan bir adam alırsan sonuna kadar küfürü hakediyorsun.Tekrar söylüyorum bunlar istfia sebebidir.Bu kadar göz göre göre basit hatalar yapılmaz.

Leminayla uzatma
Lesleyi alma
6-8-10 al üç tane adam gibi kaliteli oyuncu kur orta sahanı.nhagayıda gönder kiralık ayakta alkışlayalım.

Ama herşey apaçık o kadar ortada ve bunlar o kadar iş bilmezki okan burukda dahil..
Lesley zaten ortalama oyuncu olduğu için adamlar zorunlu olmayan bir opsiyonla veridler.İstediğimiz özellikler bu adamda mevcut olsaydı ne klübü bu şeikde verirdi nede biziim beceriksizler alabilrdi.
Böyle bir örnek var ve hala bu yollla oyuncu almaya çalışıyorlar..
Galatasarayı bir uçak düşünelim pilotumuz taksi şoförü..Abartısız bu durumdayız.
Bunlar Icardi'yi tutmak istediler ciddi ciddi. Bunların futbol aklını kuşa taksan ters uçar. Erden Timur dönemi oluşturulan omurga üzerine Osimhen piyangosu ile geçen yılların sonuna geldik. Sıra bu arkadaşların yapacağı omurgada, bakalım göreceğiz kendilerinin marifeti ne kadarmış.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi'yi tutsak, 10 numaraya da Asprilla'yı kiralasak...
hem masraf çıkmaz, hem de uğraşmazdık.

Levo sen bu toplara hiç girme abicim ya geçen patladın zaten bir transferde...

Burak’a da artık kızmıyorum he menajer kucağındayız her yere teklif gidiyor belli ki

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Cenk Ergün'ün 2 özelliği var

10 seçenek içinde en kötüsünü seçer

1'e bitecek işi 3'e bitirir.

Tamam hepimiz transfersizlikten azdik ama Mora'ya umut baglayanlari anlamiyorum...Porto'nun yetenekli oyuncusunu kendisi oynatmayip bizmi as oyuncu olarak yeterli bulacaz?

Enciso gitmemiş hâla al onu

Soule al

Güney Amerika milli oyuncusu olmayan stoper al (2 tane aynı anda sıkıntı)

stoper genç kontenjandan olursa Nhaga kirala Palhinha al 1 yıllık yeter bize.

Bruno, Camavinga falan geç abi bu fantezileri.

Geri
Üst Alt