Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.843
- 2.384
- 1.913
Birkaç saat önce yazdım ya keşke akıllarına gelseGittens de gönderilebilirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç saat önce yazdım ya keşke akıllarına gelseGittens de gönderilebilirmiş
Gardi de menajer ama araları pek iyi değil. Şimdi saçma sapan cuesta jelert falan gelecek. Çünkü kulüpte cirit atanlar komisyon yiyecekKimdir bu menajer önerileri acaba? Mesela Encisio'yu önerir mi yada Emegha vb. olur mu?
Hangi menajer olduğu önemli avanta yiyen çoksa şakkadan onaylar. Ayhan jelert alınmasın diye rapor verdiği söyleniyor ama birileri yolunu bulsun diye 11 milyon çöp olduİlk önce kendi scout ettiği adamları onaylamadı şimdi de menajer önerilerini onaylamayacak demek
Sara suriyeli mi?Martinelli gelsin berezilyalı izlemedik bayağıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sicak saatler yasaniyor.Piyasada Leao’dan baska sol kanat yok herhalde her gun ayni isim farkli haber
o zaman bruno fernandez, ısrarla denenilen ama şuan aktif gündem de olmayan biri, şuan sıcak gündemde leao,martinelli, mora,batrakov vb var zatenHayır ısrarla denenilen bir isim. Aktif gündemdekilerden bağımsız. Bu benim kişisel tahminim bana da gelen cuma bir sürpriz çekilebilir
Yakinda Leao restraining order cikartacak.Galatasaray, Rafael Leão’yu yöneten kişilerle ve Milan ile anlaşma sağlamak için her gün iletişim kuruyor. (Matteo Moretto)
Ağızinla içsen dursunun bu kadroyu kuramayacagini bilirsin be samuray dost8 yıl oldu alper ağzıma sürmeyeli![]()