- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.431
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bunları bu hafta yenemeyiz
Biz transfer yapmadık. Hazırlık maçlarında şampiyon kadronun elemanları oynadı ümraniye dışında galibiyet yok. İyi bi takım izleyebildik mi?Transfer ile iyi takım olmak için zamana ihtiyaç var
Bizim takım bitik takım yazdığımı okursan çok fazla transfer yapan takım için dedimBiz transfer yapmadık. Hazırlık maçlarında şampiyon kadronun elemanları oynadı ümraniye dışında galibiyet yok. İyi bi takım izleyebildik mi?
Tam olarak bence böyle yorumlamak doğru değil. Zaten ismi geçenlerin çoğu menajer önerisi ile önümüze gelen futbolcular. Leao, Martinelli, Mora vb. hepsi menajer önerisi. Kulübünün satışına izin verdiği oyuncuların dışında gidip de büyük kulüplerin 17 kişilik kadrosundan oyuncuyu parasını verip alabileceğimizi sanmıyorum. Tolgahan ile Sami Yen aynı noktada gibi görünüyor.Bu ne şimdi. Tolgahan'a göre kalbur üstü tranaferler gelecek, samiyen'e göre menajer itelemesi çer çöp
Tamam ama bu da iş bilmezlik oluyor. Yönetim bir noktada gerektiğinde o kasa kolaylılığını sıcak para girdisini de sağlamalı. Neresinden tutarsak tutalım rezillikleri elde kalıyor.Sakin kafayla düşününce..
İş bilmezlik, plansızlık veya ihanet gibi şeyler bence mevcut sorun değil.
Gerçekten düpedüz kasada sıcak para yoktu, oyuncu satışına güvendiler Sara Sallai birileri gider illa sıcak para gelir peşinatta kullanırız dediler ama doğru düzgün teklif de gelmedi.
Mecburen Ağustos ortasına bıraktılar işi ve bunu da böyle anlatmak yerine kuyruğu dik tutmaya çalışarak saçma sapan açıklamalar yaptılar
Tamam ama bu da iş bilmezlik oluyor. Yönetim bir noktada gerektiğinde o kasa kolaylılığını sıcak para girdisini de sağlamalı. Neresinden tutarsak tutalım rezillikleri elde kalıyor.