Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Ya aşırı beceriksizler ya da gerçekten bu sezonu Fenere bıraktıklar.

Şikeciler Semedo, Ederson yollayıp Arda Okan, Berke’yi alacakmış
Yabancıları yollarken para harcamaları gerekebilir ama zaten zenginleri çok hallederler

Hiç bir beklentim kalmadı bu yönetimden artık 3 aydır kupa gezdirdiler hocası Tv lerde dünya kupası diyip durdu ama iş icraata gelince kimseden ses yok Sane nasıl geldiyse 2 oyuncu alacaktınız bu şekilde sonra kiralamamı bekliyorsun fırsat mı kovalıyorsun kafan rahat kovalayacaktın sezon bitiminde 10 numara için Bruno Bernardo Musiala varken şimdi konuşulan Arsenal in U19 oyuncusu vay babam vay almayın kulübün parasını çarçur etmeyin
Bu utanmaz arlanmazlar transfer yapmamalı.Hemen istifa etmeliler.
Gene kocaman soru işaretli yetersiz oyuncuları dolduracaklar takıma.
Ulan roma marsilya neki burada kadroda giremeyen oyuncuları alacağız.

Transfer yapılmadığı için yönetimi çok eleştirsem de Fener'in Greenwood harici çok makul bir hamle yaptığını düşünmüyorum özellikle de Lukaku hamlesi tam anlamıyla saçmalık. Adam geçen sezonu komple sakat geçirmiş ve sadece 1 tane lig maçında oynamış ayrıca aşırı kilolu ve maliyeti de hiçte az değil son durumuna göre. Guirassy ve Sörloth ile başlayan forvet gündemlerini Lukaku + Muriqi ile kapatmaları gayet iyi ligin açık ara en iyi forveti hala bizde. Doğru 2-3 transferi yaparsak en güçlü ve sağlam kadro her halükarda bizde olacak ama yönetimin yavaşlığı çileden çıkarıyor cidden. Şu anlık en iyi transferleri yapan takım Beşiktaş birde Vlahovic'i alırlarsa net onlar derim. Nübel, Trossard, Salih Özcan çok iyi üç ekleme Beşiktaş kadrosu için ama hala eksikleri çok. Trabzon'un transferleri de pek beğenmedim Salah dahil ama bakacağız bence kadrolarını çok bozdular geçen seneki uyumu bulamayabilirler.

Biri bana bir yetiskin yabanci kontenjanimiz bosken ve en acil, en bos bölgemiz 10 numarayken bos olan kontenjani neden 10 numaraya kullanmak istemedigimizi anlatsin

Bu plansizlik ve beceriksizlik migdemi bulandiriyor artik

Başkanım haklı. Osimhenin yokluğunda yedek forvetin papaz bir oyuncu olması gerekir. Sağ beklerden biri giderse ben de yedekligi sorun etmeyecek papaz bir forvetin daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bizimkiler bal yapacak U23 forvet bulamaz. Buldukları da çok pahalı.

Biri bana bir yetiskin yabanci kontenjanimiz bosken ve en acil, en bos bölgemiz 10 numarayken bos olan kontenjani neden 10 numaraya kullanmak istemedigimizi anlatsin

Bu plansizlik ve beceriksizlik migdemi bulandiriyor artik

Enciso ya da Can Uzun gibi u24 oyuncu ile orayı kapatabilirsen, Sol açığa yıldız alarak, Sağ açıkta dökülen, sürekli randıman alamadığın Sane yerine Barış oynatabiliyorsun.
Sebep bu. Komple bir planlama yapılıyor bence..

Dursuna tek katıldığım konu forvet hususu cidden osimhenin arkasındaki adamın da 15 gol katkısı vermesi gerekiyor geçen sene icardi tecrübesi ile 10-15 golü buldu bize skor yapacak adam lazım saçma sapan biri sırf kontenjan mevzusundan alınırsa saç baş yolarız şu vlahovice okey olurum mesela ihtimali varsa

Geri
Üst Alt