Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
🟡🔴 SON DAKİKA | Galatasaray, Renato Veiga için Villarreal'e 30 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Villarreal'in beklentisi ise 45 milyon euro. Görüşmeler devam ediyor! (HT Spor)
Sallai'yi 20'ye fln satabilme imkanımız varsa yerine direkt Veiga alınsın. Boey ve Yusuf Sivaslıoğlu ile birlikte sağ beki güçlendiririz. Veiga bize çok güç katar. Yeri gelir Lemina yokken 6 no da oynar.

Yönetim 500 milyon euro bütçe, rekor sponsorluk geliri, rekor store geliri, rekor CL geliri diye övünürken, meğer kıçımıza don alacak paramız yokmuş. Kiralık harici kimseyi alamayacağız gibi. Bu yıl içerisinde de varımızı yoğumuzu okutup seneye bunların bonservisini almayı düşünüyoruz sanırım.

Galatasaray'ın transfer teklifi yapacağı kulüplere "vermezseniz olacaklara karışmayız" diyerek Chermiti sakatlık videosu izleteceği konuşuluyor.

50 (leao) + 50 (bruno) + 50 (can) + 50 (veiga) =

pngtree-200-lira-banknote-front-color-turkish-pattern-photo-picture-image_10636974.webp

Singo - Nelsson - Sallai - Jelert'i satıp Veiga ve sağ bek transferi yapılabilir.Bu 4 oyuncudan ne kadar kazansak kârdır..
Singo'yu 40'a satacağıma Sallai'yi 15-20'ye satarım. Yerine Boey'i kiralarım uygun opsiyonlu. Singo'nun hala potansiyeli var. Jakobs gibi sakatlıktan koruyabilirsek Jakobs'tan aldığımızdan 3-4 kat fazla verim alırız.

Bazı şeyleri sindiremiyorum. Geçen sene 10 numara yokken sadece 3 milyona Kunus'u alabilirdin. Her sene Abdulkerim'i kesmek için hamleler yapmaya çalışırken Veiga 25 milyona alınabilirdi. Şimdi mi kıymete bindiler?

Bunun dogru olacagi taraftar kesimi var maalesef.
Dogru zaten aslinda bu hepimiz icin gecerli ancak yanlis olan ve unutulmayacak olan her sene transferin bu zamanlara kalmasi.Simdi taraftar ortada sampiyonluk var diye sesini cikarmayabilir ama sampiyon olamadigimiz bir sezon sonrasinda da sonuclari cok daha agir olur.

Chermiti'ye az kalsın 30 milyon euro verecekmişiz. Bu kadar para vereceksek gidin Stassin'i alın yada son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar yüzünden riskli ama şarta bağlı vb. alabilirsin belki Emegha'yı alın yani. Bu arada 10 no da halan Encisio'yu almamız skandal.

Koca bir transfer donemini hic ettiler.Taraftari bir yaz boyuncada uyuttular.Her sene klasik Avrupa sampiyonasi var takip ettigimiz oyuncular Dunya kupasi var orda takip ettigimiz oyuncular sonunda hicbiri gelmez ama olan taraftara olur.Leao Martinelli ikiside cok begendigim oyuncular ama sahsen ikisinden birini alsak da forma almamayi dusunuyorum.Cunku bizim kulubumuzu dusundugumuz kadar onlar bizi dusunmuyor.

Ulan eylülde evladımız dünyaya gelecek Allah izin verirse , adını bile Aslan koyacağım

ne hale soktular insanın moralini ,

ben doğduğum sene Galatasaray 14 yıllık hasreti bitirmiş , inşallah bizim oğlan doğduğu sene de fener 14 yıllık hasreti bitirmez .

111111.webp

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt