Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Liglerin baslamisi ne kadar yaklasirsa, iyi oyuncu almak o kadar zorlasir. Bizimkiler bunu niye 5. senesinde halen ögrenemedi? Adamlar ve oyuncu ile anlasayim desen, bu 4-5 gün sürür. O zaman adamlarin yerine adam bulma zamani dahada azalmis oluyor. Ondan anca asiri kazik yedigin teklifi yaparsan, iyi bir oyuncuyu koparabilirsin.

Lang, Kronikcan ve Pabloyla transferi noktalariz relaks

Bana bırak öyleyse birazdan izle
Yap şu işi

1786473054718.gif

Rakipler kadro kalitesi olarak arayi kapattilar

Hatta fener genis kadro olarak öne gecti ama yollamak zorunda kalacaklari yabanci oyuncular var talisca mesela

Bizde transfer zaten yok giden oyuncular lang ve icardi’nin yerleri de dolmadi

Ama transfer disinda bir problem daha var o da sifir motivasyon ile baslayacagiz lige

Birseyler olmasi lazim ki takim ve camia da bir ateslenme olsun

Yıllar sonra kalitede Fener kadrosu bizimkine fark attı.

İlk defa bu sene rahatım az çok ne olacağını bildiğim için beklentiyi dibe indirince insan üzülmüyor.

Yalan yok şampiyon olmasak bile bu sezon koymayacak beklentiyi yine düşük tutup olamazsak üzmez olursakta mutlu oluruz o yüzden yükseklerde uçmamak lazım

size de şaşırıyorum

yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bu kadar mı bi'habersiniz

nasıl sürekli bu takımların yaptıkları bu transferlere, harcadıkları paralara şaşırıyorsunuz

sürekli aynı terane fener batar bjk batar, italya'da fransa'da olsaydık batabilirdi evet burada nah batar

bu sene yine şampiyon olursak fener seneye bi 138 daha harcar, 200 de harcar

bjk bile harcar evet

Sergen nöbetlerde sanki 3-4 kere degisik degisik tarihler yazdi ve o gün su bu gelecek diyordu. Hepsinde patladi.

Keramettin admin ona niye o tuhaf isimlerden birini cakmiyor?

Geri
Üst Alt