Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.648
- 1.511
- 2.223
Vay be kargalar bile vlahovici almis bizde hala tik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergen 10 yıldır tarih veriyor bir kez tuttuğunu görmedimSergen nöbetlerde sanki 3-4 kere degisik degisik tarihler yazdi ve o gün su bu gelecek diyordu. Hepsinde patladi.
Keramettin admin ona niye o tuhaf isimlerden birini cakmiyor?
Bugün benimde aklımdan geçti acaba bunlar Asensioyu filan bekliyor olmasınYönetimin yapacağı son işi söyleyeyim, Fener'in yabancılarından birisini almak.
Olmaz diyemiyorum.
Yönetimin yapacağı son işi söyleyeyim, Fener'in yabancılarından birisini almak.
Olmaz diyemiyorum.
bir futbolcu birkaç mevkide oynayıp içimizden hallederiz!!Onu bunu bırakın da gitti diye göbek attığınız, ezdiniz, örselediğiniz icardinin yerini bile dolduramadı elemanlar lan.
Doldurabilecek adam da yok bu saatten sonra![]()
Sallai neyimize yetmiyorbir futbolcu birkaç mevkide oynayıp içimizden hallederiz!!![]()
![]()

O daha zor gibi Arsenal birini almadan bırakmayacakmışLan bari Gabriel Martinelli'yi alın piyasada yıldız kalmadı çok ama çok iyi bir oyuncu
Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol 2 asisti var geçen sezon
Cunku sorunlu oyuncu.vlahovıc 26 yasındaymıs , nednen bask akulupler ıstemedı bunu avrupadan?
Bak guzel bir sey yazdin, begeniyi attim hemen.İlk defa bu sene rahatım az çok ne olacağını bildiğim için beklentiyi dibe indirince insan üzülmüyor.
Yalan yok şampiyon olmasak bile bu sezon koymayacak beklentiyi yine düşük tutup olamazsak üzmez olursakta mutlu oluruz o yüzden yükseklerde uçmamak lazım
25+25 kolpaymış mıMora icin Roma 7-8 milyon kiralik ücreti + 42-43 milyon opsiyon teklif etmis (performansa göre zorunlu olacak)