Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.692
- 102.758
- 5.238
Roma 25+25 teklifinden vazgeçmiş kiralığa dönmüşler. Mora gündemi biz de tekrar alevlenir not ben istemiyorum nedense bu oyuncuyu.
kodumun kolpaçı iti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma 25+25 teklifinden vazgeçmiş kiralığa dönmüşler. Mora gündemi biz de tekrar alevlenir not ben istemiyorum nedense bu oyuncuyu.
buna alabilirler toplam 50 de yapıyor zaten ama biz araya girip şartsız şurtsuz zorunlu opsiyon teklif edersek alabilirizRoma'nın Rodrigo Mora için yeni teklifi 7 milyon euro kira bedeli + belirli bir maç sayısından sonra zorunlu transfer bedeli olarak 42 milyon euro. (Di Marzio)
Roma al şu bisküvi çocuğunu da kurtar biziRoma'nın Rodrigo Mora için yeni teklifi 7 milyon euro kira bedeli + belirli bir maç sayısından sonra zorunlu transfer bedeli olarak 42 milyon euro. (Di Marzio)
Kendisi dursuncu oldugundan. Takimi da batirsa suc taraftarda olur ama dursunda olmazRecep buruk'un rahatlığından istiyorum.
Ultraslan da patladı. Şu an gs'nin ebesine yüksek atlama yapılsa kimseden ses çıkamayacak. Gs yüzyılı bittiDursun forumunda icine etmis. Sayfalar acilmiyor/ hata verip duruyor
forumun şifresini aziz yıldırıma verdiğin söyleniyorTransfer döneminin başında şimdi ki konuşulan isimler alınacak desenleri herkes söverdi, Bruno Fernandesden geldiğimiz yere bak.
Mora , batrakov ve Martinelli gelse bile bu takım geçen seneden daha kötü durumda olacak üstüne rakipler güçlenmişken. Yani yarın bu isimler bitse bile çok kötü kos koca bir yaz transfer dönemi geçmiş olacağız.
Emeği geçenleri Allah'a havale ediyorum