Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.243
- 5.731
- 1.983
Soyle paramiz boyle gelirimiz var diye artistik yapiyorlardi suan rezillik yasatiyorlar resmen.Osimheni de satin rahatlayin daha ne diyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya'nın oyuncu satması lazım kendisine gitsek alırız.Paxiao çok iyi olur Feyenoordda çok begenirdim
Adnanım sen sevdin bu kombinasyonu anladığım kadarıyla, en az 10 espri varyasyonu denedin diye tahmin ediyorumDolandırıcı menajerler çöp topçularınıiçin gs'mizin kapısında bekliyor malesef
Hakanım dominasyon bittiyse ne basyon başlamış olabilir senceDominasyon bitti beyler dagilin
Gs'mizin durumunu kısaca özetleyen bir kombinasyonAdnanım sen sevdin bu kombinasyonu anladığım kadarıyla, en az 10 espri varyasyonu denedin diye tahmin ediyorum![]()
@Alper Altun ’un olme gosterilip sitmaya razi edilisi…Ya Mora ya Batrakov alınmalıdır artık sonra hemen Martinelli veya Leao çekilmeli. (Tercihen Martinelli)
Çok ağırdan ilerliyoruz..
Başka oyuncu kalmadı ben realist yaklaşıyorum, bu oyunculara bugün burun çevirenler yarın daha kötüsü için razı gelecek.@Alper Altun ’un olme gosterilip sitmaya razi edilisi…