- 4 Ağustos 2009
- 91.322
- 73.009
- 5.358
Rts boyle seviye duse duse agustosun sonunda asprilla tarzi birileri gelecek. Ben şu anda cok tutmasam da langa razı olmus durumdayım.10 numara iki kilo şeyi olan biri gelirse matis tele razı oluruz rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rts boyle seviye duse duse agustosun sonunda asprilla tarzi birileri gelecek. Ben şu anda cok tutmasam da langa razı olmus durumdayım.10 numara iki kilo şeyi olan biri gelirse matis tele razı oluruz rengim
Şunu ben yazsam konu dışı yaptığım için mapusta yatiyor olurdum şu anCanım baklava çekti şimdi.
Bende aynıyım yemin ederim lang+yedek forvet 10 numara okeyimRts boyle seviye duse duse agustosun sonunda asprilla tarzi birileri gelecek. Ben şu anda cok tutmasam da langa razı olmus durumdayım.
Allah Allah.Şunu ben yazsam konu dışı yaptığım için mapusta yatiyor olurdum şu an
Kontenjan yok yapacak bir sey yok, zaten elimizde u23 + osi kombinasyonuda yok ki osimhen - boşluk bizimkisi :dMilletin santrafor rotasyonlarını gördükten sonra hala osimhen + u23 keser diyor musunuz beyler?!
![]()
Başlık şimdiden hazır: "Sahada TEL TEL döküldü."
Canım çekti.
![]()
![]()
Sizin bu konuda fikriniz nedir bilmiyorum ama dursun gs sevgisi yüksek biri izlenimi hiç bir zaman vermedi bana şahsen. Erden timur gibi gs'yi içten seven biri gibi gelmiyor insanaDursunun şu yaptığını anlamak, açıklamak mümkün degil. Nasil bir emir geldi bu herife arkadas ne yapacaklar canını mi alacaklar.