Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Olay son günler beklensin de değil. Yerli takviyesi de yapmadı olm adamlar bu bildiğin ihanet.

Kimse gelmez bugün. Ben gerçekten transfer yapmayacağız 1-2 tane Dombele alır kapatırız diyorum

Bu yönetimden bir şey beklemiyorum artık

Bence siz de beklemeyin boş yere.

Gerçekten akıl tutulması, beceriksizlik vs her şey var bu süreçte

Balogun mu güldürmeyin adamlar 30m A almış. Osimhen yerine bakıyor olabilirler ya da sol kanattan vazgeçmiş olabilirler

Transfersizlik, hani aksiyon filmlerinde baş karakter son saniyede herkesi ters köşe yaparya, öyle bir şey belki bu sezon...
John Wick lik yapıyor Dursun belki...

10 gün önce bu dakikadan sonra birşey beklemeyin demiştim, şu an iyice panik dönemlerine girdik.

Osimhen gibi kuş taşa çarparsa tek çıkış yolumuz o olur, onun dışında bu sezon altyapı topçuları harikalar yaratmadığı sürece mevcut kadro üç kulvarı kaldıramaz.

Bizm yönetim ruh hastasi yada bilerek böyle yapyorlar, her talip olduklari oyuncu 30+ milyon Euro degerinde, bir kac oyuncu alman gerek bu takim icin, ne yani bunlar simdi gidip 100+ milyon Euro mi gözden cikaracaklar transfer icin? Git adamlara acik acik söyleyin, ben senin oyuncuna sirf bir yillik talibim, burda bol bol süre alacak ve kendine gelip piyasa yapacak, para yoksa mecburen milletin oyuncusunun degerini yükseltip gönderecegiz.

Okan Buruk istifa etse çok güzel kazan kaldırırız da sezonu en baştan güme atmayı kabullenmiş oluruz.

Bu sene şampiyonluk gelecekse eğer OB’nin takımın başında olması şart

Geri
Üst Alt