Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
10 gün önce bu dakikadan sonra birşey beklemeyin demiştim, şu an iyice panik dönemlerine girdik.

Osimhen gibi kuş taşa çarparsa tek çıkış yolumuz o olur, onun dışında bu sezon altyapı topçuları harikalar yaratmadığı sürece mevcut kadro üç kulvarı kaldıramaz.
1 tane düşeş denk gelse yeter mi? Bruno fln olmadıktan sonra işimiz çok zor.

Okan Buruk istifa etse çok güzel kazan kaldırırız da sezonu en baştan güme atmayı kabullenmiş oluruz.

Bu sene şampiyonluk gelecekse eğer OB’nin takımın başında olması şart
Osimhen giderse asıl o zaman kazan kaldırırız. Takımda hatta ligde belki de 40 senede bir denk gelecek bir adam. Pr'ını da yapamadık adamın zaten. Gidip kore pazarına çin pazarına açılıp oradan taraftar bulup getiri sağlamak varken plansız Avusturya kamplarına gidiyoruz her sene. Yönetiliş biçimi çok rahatsızlık verici.

10 gün önce bu dakikadan sonra birşey beklemeyin demiştim, şu an iyice panik dönemlerine girdik.

Osimhen gibi kuş taşa çarparsa tek çıkış yolumuz o olur, onun dışında bu sezon altyapı topçuları harikalar yaratmadığı sürece mevcut kadro üç kulvarı kaldıramaz.
taşa çarpacak pek kuş da yok sanki.

Adamın istediği transferleri yapma istediğini de geçtim istemediğini de alıp gelebilme başarısına sahip olma.
Paralel çalışabildiği menajeri zeka yoksunu çevren yüzünden afaroz et.
Sonra faturayı okana keseceğiz.
Siktirin gisin lan

Fabrizio Romano: "Şu anda Balogun için Premier League’den bazı seçenekler mevcut ancak Tottenham bu kulüplerden biri değil. Galatasaray da oyuncuyla ilgileniyor fakat mevcut şartlarda finansal bir anlaşmaya varmak pek kolay görünmüyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek... Ancak şurası kesin ki Folarin Balogun cephesinde ciddi bir hareketlilik var; sadece şu aşamada bu kulüp Tottenham değil."

Fabrizio Romano: "Roma'nın Rodrigo Mora için yaptığı teklifi Porto kabul etmedi. Porto daha iyi şartlar talep ediyor, özellikle satın alma opsiyonu konusunda. Oyuncu tarafı ile bir sorun kalmadı."

Fabrizio Romano: "Şu anda Balogun için Premier League’den bazı seçenekler mevcut ancak Tottenham bu kulüplerden biri değil. Galatasaray da oyuncuyla ilgileniyor fakat mevcut şartlarda finansal bir anlaşmaya varmak pek kolay görünmüyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek... Ancak şurası kesin ki Folarin Balogun cephesinde ciddi bir hareketlilik var; sadece şu aşamada bu kulüp Tottenham değil."
Fabrizio Romano: "Roma'nın Rodrigo Mora için yaptığı teklifi Porto kabul etmedi. Porto daha iyi şartlar talep ediyor, özellikle satın alma opsiyonu konusunda. Oyuncu tarafı ile bir sorun kalmadı."

Günaydın Alper adminim. İyi nöbetler.

Mora konusunda araya girebilsek keşke. Dursun'un böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama...

Aziz’in menajer kankalarıyla iş tutup transfer planlaması yapan Dursun’a transferin son günü ortada kalma şoku.

Buna arkada veriyorlar gazı son günü bekle biz sana onu getiricez, bunu getiricez diye bu da kendini nimetten sanıyor belli ki :)

1786515262082.webp

kellehan2 yeni bir kolpa sıkar bugün 2 güne hareket bekliyorum diye

Geri
Üst Alt