Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Tolgahana verilen süre doldu

Bundan sonra Tolgahanın taslakları yerine, zurhan can ile kolp magazin takip edeceğiz anlaşılan

Ben açıkcası bu saatten sonra panik transferlerini yapmalarını istemiyorum. An itibari ile artık menajerlerin kucağına oturmuş durumdalar. Ve bize kimleri kaç paraya çakacaklarını tahmin etmek çok zor değil.

Artık yapılacak tekşey bu hainlerden bir an önce kurtulup gerekirse bir sezonu hebaya atarak yeni yapılanmaya gitmek gerekir.

Ona 15 verecegime stopere alanyali cocuk icin 8 -10 gibi bisey veririm acikcasi.
Kimseyi alamayıp en son ligden birilerini çakacaklar.

Başkanımız en iyisini bilir renktaş çok sorgulama.

Sanki Uğurcan çok doğru maliyet ve zamanda geldi de kendisini bir şey sanıyor...

Her açıdan yanlış transferdi Allah yardım etti de eğrisi doğrusunu buldu.

Aslında Leao ve Martinelli ilk bakışta hikaye olarak birbirine benziyor, ikisi de birkaç sezon önce sansasyonel yetenekli adamlar gibiydi (Leao bir tık daha büyük yetenek sayılıyordu belki) ama benzer statülerdi... Sonra ikisi de düşüşe geçti... Martinelli de Leao gibi algı olarak ciddi düşüşte ve gerçekten son sezonlarında istikrarsız bir oyuncu ama en azından EPL'ye ve EPL şampiyonluk yarışında kadrosu giderek güçlenen bir takımda yaşıyor bu düşüşü... Temposuz Serie A'da birkaç yıldır çok da şampiyonluk yarışına giremeyen takımda bile gözden düşen laubaliye tercih ederim... Karakter olarak da saha içinde daha hırslı, kendini ispatlama tutkusu daha yüksek ve Brezilyalı olmasına rağmen daha disiplinli bir adam gibi... 2 yaş da daha genç...

Okan Buruk resmen bunlara arka çıkarak ve sessiz kalarak kendini bitiriyor. Bu yönetim nasıl çekecek fişini çok kısa sürede bence herkes görecek.

Geri
Üst Alt