Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Artık kulübe öneriler gelecektir bu dönemde önerilen oyunculardan fırsat transferi yaratılabilir bambaşka bir katkı verebilecek oyuncu bulunabilir ama iyi karar verilmesi lazım gelebilecek isme panik transferi olmamalı

Transferin dünya üzerinde formülü açık. Para ve iş bilen yönetici. Arap takımları salak mı milyarlarca euro devlet bütçesine rağmen ünlü sportif direktörleri kadrolarına kattılar. İş bilen yöneticin gider ikna eder ve bedelini ödersin.

Bizimkiler daha altyapıda oynayan Jankat'ı Yunus'u ikna edemiyorlar kaldı ki Bruno Fernandes'i vs falan ikna edeceklermiş.

Bu şampiyon takımı bozmama furyası da tamamen yeteneksizlikten. 30-35 gelen Davinson'u sırf yerine aynı kalibrede daha iyi adam bulamayacaklar bulsalar da ikna edemeyecekler diye satmadılar. Keza Lemina sözleşme uzatma mevzusu da aynı.

Akıl almaz bir iş yaptı yönetim ligler 9 Mayıs gibi erken bir tarihte bitti müthiş bir şanstı bu günümüze kadar tam 95 gün geçti alınabilen tek oyuncu Lesley 9 Mayıs erken bir tarih transfer dönemi değil demeyin o tarihlerde Sane ile görüşmelere başlayıp Haziranda getirmiştik

Akıl almaz bir iş yaptı yönetim ligler 9 Mayıs gibi erken bir tarihte bitti müthiş bir şanstı bu günümüze kadar tam 95 gün geçti alınabilen tek oyuncu Lesley 9 Mayıs erken bir tarih transfer dönemi demeyin o tarihlerde Sane ile görüşmelere başlayıp Haziranda getirmiştik
Alinabilen tek adam da su ana kadar sifir performans gosterdi. PL'in elit ekiplerinden Burnley'nin taraftarinin bile begenmedigi adam. Yersen elit orta saha. Ocak'ta geri alin diye Burnley'ye yalvaracaklar.

Artık kulübe öneriler gelecektir bu dönemde önerilen oyunculardan fırsat transferi yaratılabilir bambaşka bir katkı verebilecek oyuncu bulunabilir ama iyi karar verilmesi lazım gelebilecek isme panik transferi olmamalı
Panik butonuna basilmistir bile. Jelert tarzi adamlara hazir olun derim.

Akıl almaz bir iş yaptı yönetim ligler 9 Mayıs gibi erken bir tarihte bitti müthiş bir şanstı bu günümüze kadar tam 95 gün geçti alınabilen tek oyuncu Lesley 9 Mayıs erken bir tarih transfer dönemi değil demeyin o tarihlerde Sane ile görüşmelere başlayıp Haziranda getirmiştik
Zaten transfer dediğin olay illa ki Haziran'da başlamaz, alt yapısını 6 ay önceden başlatırsın, gelecekler gidecekler bir sonraki sezonun planlaması Ocak'ta falan yapılmalıdır. Sezon bitsin bakarız kafasıyla anca bu kadar işte. Yok dünya kupası yok yabancı kuralı uydurup durdular hepsi bomboş bahane.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar her sene sampiyon olamayiz. Futbolda böyle birsey yok, iyi dönemler kötu dönemler var

Biz kötu döneme girmiṣ bulunuyoruz. Kötu gun taraftari oldugumuzu göstermeliyiz

O yuzden baṣimizdaki hainler gitmeden kimse maclara gitmemeli, urun almamali

Saygilar

Seni ne alakadar eder benim ne taraftarı olduğum?

Senin bundan benim transfer taraftarı olduğunu anlaman gerçi normal çünkü ciddi idrak etme ve okuduğunu anlamama sorunun var.

Adamlar transfer yapmıyorlar ama biz transfer manyağı olduğumuz için mi transfer istiyoruz sence?

Sayısal olarak kadromuz eksik. Biri sakatlansa yedeği yok veya bazı mevkilerde hem kalite hem sayısal olarak eksiğiz.

Bunu söyleyip isteyince transfer taraftarı mı oluyoruz? Veya adamlar transfer yapmıyorlar diye göz göre göre eksik kadro ile lige giriyoruz bu adamlardan kurtulmamız lazım diye yada belki transfer yaparlar diye hayırlı bir mağlubiyet istemek transfer taraftarı mı yapar beni?

Sana cevap vererek inan polemiğe bile girmek istemiyorum belki ufakta olsa anlatıp beyninde bir yerleri harekete geçiririm diye yazdım çaresizce. Umarım işe yarar.
Yaramadi trans taraftari seni hayirli malubiyetmis senelerdir ayni sizin gibiler gelmis bude elit elit anlatiyo 4 senedir sampiyon oluyoz 4 senedir agliyon .

Bunlar Folarin Balogun'u da alamazlar ki küçümsenecek bir isim değil

fbnin şamp ligi maç konusu bizim transfer nöbetiyle yarışıyor

Ulan dursun

Limit mimir bakmadan çeker misin şimdi Reinjders
Martinelli
Bruno fernandes
Lucumi
U23 santrfor
U23 yerli stoper

Bak yemin ederim sevinçten ve oluşan baskıdan hüngür hüngür ağlamayan ali’yi cümle alem şeyinden şeyetsin ya

Arkadaslar her sene sampiyon olamayiz. Futbolda böyle birsey yok, iyi dönemler kötu dönemler var

Biz kötu döneme girmiṣ bulunuyoruz. Kötu gun taraftari oldugumuzu göstermeliyiz

O yuzden baṣimizdaki hainler gitmeden kimse maclara gitmemeli, urun almamali

Saygilar
Kötü günde takımı yalnız bırakıp kötü gün taraftarı olmayı göstermek o da güzelmiş.

Geri
Üst Alt