Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.769
- 102.810
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kodumun planı bitmedi... bu kadar zamanda uzay aracı planlanıp üretime başlanmıştı...Ali Naci Küçük: "Galatasaray en az 3 takviye yapmayı planlıyor. 10 numara, sol kanat, yedek santrfor %100 alınacak.
Ama sol stoper... Kontenjan sorunu ve bazı gidilen yerli futbolculardaki problemler sebebiyle Okan Buruk da, 'herkesin kalmasını istiyorum. Jakobs var, Eren var, Lemina var, Kazımcan var ben birini stol stoper oynatırım' diyor."
AaaaaaaaaaaMArtinelli de chermiti gibi baglari koparmasinda. Adami hazirlik macinda 11ee baslatmak ne lan madem durumlar bukadar ciddi
Adil Demirbag'i alamiyoruz ha yani mesela..Ali Naci Küçük: "Galatasaray en az 3 takviye yapmayı planlıyor. 10 numara, sol kanat, yedek santrfor %100 alınacak.
Ama sol stoper... Kontenjan sorunu ve bazı gidilen yerli futbolculardaki problemler sebebiyle Okan Buruk da, 'herkesin kalmasını istiyorum. Jakobs var, Eren var, Lemina var, Kazımcan var ben birini stol stoper oynatırım' diyor."
Hazırlık maçları sayıldığı bir Dünya hiç duydun muHazirlik maclari sayiliyorsa boku yedik.
Bilmiyorum. Hic kontratlari gormedim.Hazırlık maçları sayıldığı bir Dünya hiç duydun mu
Bu Belçikalı dayı kimse yeni nesil haim fresco herhalde
Çözüm süreci o kadar hızlı ilerlemiyor dostumTurkce kaynak mi hala
E ozaman bize 1 tane daha sol kanat lazim olacak. 2 aydir anca 1 tane transfer yapan adamlar 20 gunde 1 tane daha sol kanat alabilirlermi?Martinelli geliyorsa, satış yapılması beklenen sürpriz futbolu işi Barış olabilir belki.
Cunku amaci transferin olmamasi.Yağız'a bak, her Galatasaray haberinde amigoluk yapıyor.
Arsenal 60 istemiş, aynen abi, 70 80 de ister, Galatasaray aleyhine kızıştırmaya devam.
kulüp bütçesi yerine simit saraylarının bütçesini söyledi heralde yanlışlıkla başka açıklaması yok çünküSimit kafanın 500 milyon bütçemiz var dediği gün anlamalıydık bir bok yapamayacaklarını.
Çözüm süreci o kadar hızlı ilerlemiyor dostum