Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
1786555629673.webp

Ali Naci Küçük: "Galatasaray en az 3 takviye yapmayı planlıyor. 10 numara, sol kanat, yedek santrfor %100 alınacak.

Ama sol stoper... Kontenjan sorunu ve bazı gidilen yerli futbolculardaki problemler sebebiyle Okan Buruk da, 'herkesin kalmasını istiyorum. Jakobs var, Eren var, Lemina var, Kazımcan var ben birini stol stoper oynatırım' diyor."
Bu kodumun planı bitmedi... bu kadar zamanda uzay aracı planlanıp üretime başlanmıştı...

Ali Naci Küçük: "Galatasaray en az 3 takviye yapmayı planlıyor. 10 numara, sol kanat, yedek santrfor %100 alınacak.

Ama sol stoper... Kontenjan sorunu ve bazı gidilen yerli futbolculardaki problemler sebebiyle Okan Buruk da, 'herkesin kalmasını istiyorum. Jakobs var, Eren var, Lemina var, Kazımcan var ben birini stol stoper oynatırım' diyor."
Adil Demirbag'i alamiyoruz ha yani mesela.. :D Hayir kurumu gibi tum anadolu takimlarina topcu yolluyoruz onlardan kimseyi alamiyoruz parasiyla dahil

Bu Belçikalı dayı kimse yeni nesil haim fresco herhalde 😂😂

O degilde sezon basi Camawinga Bruno falan bizi iyi keklediler. Musialayi isik hizinda yalanlayanlar o zaman taraftarin gazini almak hosunuza gidiyordu heralde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt