- 28 Haziran 2010
- 28.965
- 27.645
- 3.298
Vitinha 90 kilo zaten
o çocuk türkiyede bir omuzla yeri öper, vitinha kıyası doğru olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vitinha 90 kilo zaten
Arsenal ile anlaşsak bile martinelli reddeder bunları.Martineli transferi kolay bir transfer gibi görülüyor ama bir iki güne bitmesi mümkün degil bence
Fener alsaydi isyan edecek kişiler burda da bokluyor ilginç kimseye bişey begendiremiyoruzX'te martinelli gömüyorlar çok ilginç
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rusya da fiziken sıkıntıli Lig. Geçen 90 izledim 30m eder mi bilmiyorum ama iyi çocuk. Oyun görüşü ve tekniği iyi. Duran topları saradan iyi kullanıyor soyleyimo çocuk türkiyede bir omuzla yeri öper, vitinha kıyası doğru olmaz
Kufur istiyor
Kufur istiyor
Hayır hesaplarda trol felan değil millet kafayı yemiş sanırımFener alsaydi isyan edecek kişiler burda da bokluyor ilginç kimseye bişey begendiremiyoruz
MostafaSami bey, mustafa mohamedi çakmıştı gs kulubüne, şimdi batakovu çakacak ayık olalım
Rusya da fiziken sıkıntıli Lig. Geçen 90 izledim 30m eder mi bilmiyorum ama iyi çocuk. Oyun görüşü ve tekniği iyi. Duran topları saradan iyi kullanıyor soyleyim
Kufur istiyor
Piyasa uçuk ama bence ederi 15-20mabi yok ya ne yapmış da düşük seviyeli rus liginde 30 milyon etmiş.