Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Dünya kupasında oynadı diye duyum mu verilir abi ne salak işler 500 den fazla futbolcu oynadı messi mi

Dunya kupasinda yaklaşık 400 topcu izledim
IMG_3196.webp

İkisini de bugün baya izledim. İkisi de burada asla iş yapmaz. Bizimkiler menajer kucağına düştü belli ki U23 gelecek vaadeden tüm on numaralarla adımız geçecek. Ama bu ikili bu yaşlarda buraya gelirse anca TR kupası topçusu olurlar.

Batrakov, Mora gibi u23 yıldız isimler iş yapardı da bugün adı geçen u23 isimler çok sıkıntılı

Galatasaray’da ciddi bir hareketlilik var, isim vermeyeceğim ama olgunlaşmaya başlayan oyuncular var. (Ömer Faruk Özcan)

▫️ Bu oyuncuları Dünya Kupası’nda izledik.

Üç ayı kiralik tekliflerle, 2+18lerle harcadilar simdi herkese 25, 40 teklif edip kimseyi alamıyorlar. O 25ler 40lar bir hafta sonra 35, 60lara cikacak. Helal dursun iki alkis icin paramızı cok guzel cope atmadın bizi de sinir hastası etmedin.

Vlahovic, Trossard, Salah, Nunez, Paredes, Greenwood, Lukaku… Rakipler iyi kötü bir şey indiriyor. Bizim elde var adını yazamadığım uzun boylu çocuk. O da muhtemelen eldeki Lemina’dan kötü. Biz ne ara bu hale geldik

leao yerel ligde yürüse min 20 gol katlısı verir.. adam yeni bir yer arıyor.. böyle adamlardan buruk verim alır.. sınırsız alan açıyor zaten.. ikardiye olduğu gibi davranır.. bizim ligde defans oyuncuları falan düşünülürse.. sen zaten cl takımı kurmak istiuprsan leao harici orta sahan on numaran elit olacak..
Saneye, zahaya ve ziyeche actigi gibi mi?

Bu isimler için mi bekletti yönetim bu kadar , bekleyin bekleyin en iyisini alacağız dedikleri isimler bunlar mı?

Sirp oyuncu kostov’u yazmislar da aklima geldi Yillar önce prekazi iki sirp oyuncu’yu önermisti,adnan polat bu öneriyi kabul etmedi diye prekazi küsmüstü

Oyuncular ne yaptilar acaba kariyerlerinde bi bakmak lazim

Geri
Üst Alt