Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Haaland hayırlı olsun

Via: Dumfries Ömer

Osimhen'in gelişinden sonra GS'ye gelişi "yeri yerinden oynatacak" 4-5 aktif forvet var dünyada... Haaland, Mbappe, hala maalesef Ronaldo ve forvetten sayarsak Messi... Bir de işte bence sarsıntısı diğerlerinden yarım tık küçük olacak Kane ama onu da sayalım... Onlar dışında yaşından dolayı Lewa artık yeri yerinden oynatacak derecede sarsıntı yapmaz... Gyökeres yapmaz... Isaak yapmaz... Julian Alvarez orta şiddette olur anca ama yeri yerinden oynattı denmez... L.Martinez de yapmaz... Başka da forvet yok yani...

Ayrıca bize yeri yerinden oynatacak santrafor mu lazım şu an ya...

Foruma saldıran kim varsa 100 yıl boyunca şirin Baba umutun karamsarlıklarindan beter karamsar olan bir karısı olur inşallah

Saldırı olduğuna dair forum yetkilileri somut bir açıklama yaptı mı? Yoksa başka bir teknik sorun da olabilir mi hala?

yine transfere doyduk
allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin
bu hafta çok hareketli geçti

Dursun başkan transfer borsasının anasını ağlatmaya and içmişçesine sağa sola teklif yapıyor galiba

bu arada alabiliyorsak hakikaten nwaneri’yi almamiz lazim. ilerde 8 numaraya da evrilebilir degisik bir topcu.

Xavi simons aslan emojili bir twit atmış altına kelle Serdar dahil bütün herkes come to gala yazmış hahaha 🤣 elemanlar hollandanın simgesini rengini de bilmiyor. Profile girip baktım eduard mıchut ile ilgili twit de var psvye son dakika atmış. Çok iyi topçuydu mıchut kayboldu gitti

İtiraz mı etmiş oldun şimdi? Yönetimin, kulüpteki tek futbol aklı olan Hocanın istemediği oyuncuları alması da tutarsızlık, ahmaklık değil midir?
hocanın transferlerde parmağı olduğunu düşünüyorsan ne anlatayım. yönetim aklına eseni alıyor hocayı zerre dinlediklerini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt