Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.146
- 40.976
- 3.413
Eren gibi koṣuyorEren gibi kosuyor Messi gibi adam geciyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren gibi koṣuyorEren gibi kosuyor Messi gibi adam geciyor
Dedik 20-25e vermezler en az 30 olur diye. Yok yea 20+ bonuslar 25 fln biter diyenleri sahneye alalimenciso 35'e gitmiş bende niye almıyolar diyordum 35 vermezlerdi
Olmo, Bruno Fernandes, U23 kanat ve U23 defans al.. yağlı suratını yalarım, bunca eleştiriye rağmen.
Üst üstte böyle şevkli 1 şekilde yazdıktan sonra korktum ben ulanyalarim birader
yapacak birsey yokÜst üstte böyle şevkli 1 şekilde yazdıktan sonra korktum ben ulan![]()
130a yapacaklari ilk isBunlarin eline 130m versen kimseyi alamadan gelirler.
Olmo ve Bruno nun bundan haberi var mı gelecek adamların Morutan seviyesi olması muhtemel kimse boşuna hayaller kurmasın bu sebeple gazeteciyi bile ifadeye çağırdılar Musiala dedi diyeOlmo, Bruno Fernandes, U23 kanat ve U23 defans al.. yağlı suratını yalarım, bunca eleştiriye rağmen.
Ağustosa gelmişiz kimse almamış hiçbir şey imkansız değil, barcelona zaten cimri bir kuluptransferin zorlugu acisindan Ez Abde su anda Martinelli'den zor transfer
Martinelli'yi en azindan kulubu yollamak istiyor ve fazla acgozlu degiller, yerine adam bulsalar uygun sartlara birakacaklar, oyuncunun iknasi zor
Ez Abde icin hem Betis'i 60m'den ucuza ikna etmek imkansiz hem de iki ay once Barcelona ve Newcastle Utd gibi takimlara yazilmis topcuyu ikna etmek imkansiz
Leao bunlarin hepsinden kolay transfer
topcuyu parayla ikna edersin ki ettin bile
kulubu de guya iyi tuccar su an ama sapa oturmak uzere olduklarini anlayinca yalvar yakar bize gelecekler nolur alin nolur alin diye
Burhancana söyle kardeşimDedik 20-25e vermezler en az 30 olur diye. Yok yea 20+ bonuslar 25 fln biter diyenleri sahneye alalim
Arala 40 istediler 12ye biraktilarBurhancana söyle kardeşim![]()