Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Bu sene keyfini alalım seneye Arsenal 100 kağıt verip alır gibi duruyor

admirim ne düşünürsün bilmem ama gerçekten osi'yi dümdüz 100 kağıda sattık mı o paranın çarçur olacağına adım kadar eminim bu yönetimle

bilmiyorum çok üzülürüz gibi

gerçi bu sene şampiyonluk gelmezse eğer osi'den gelecek 100 kağıtla beraber (başka satışlar + ŞL geliri) seneye bambaşka bir kadro çok rahat kurulur.

admirim ne düşünürsün bilmem ama gerçekten osi'yi dümdüz 100 kağıda sattık mı o paranın çarçur olacağına adım kadar eminim bu yönetimle

gerçi bu sene şampiyonluk gelmezse eğer osi'den gelecek 100 kağıtla beraber (başka satışlar + ŞL geliri) seneye bambaşka bir kadro çok rahat kurulur.
Bilmiyorum çok ilerisini de düşünmek istemiyorum hele bu yönetim varken zaten planlı programlı birşey olmayacağını biliyoruz.

maçları izlediğim sitenin chat kısmında 2025 yılından kalma kavga duruyor adem ve kerim birbirinize kötü hakaret etmişsiniz

derhal barışın

İcardide kalsaydı o zmn bana göre icardi osimhene göre daha fazla güc carpanıydı

degerini bulan satılır

Barcelona pedriyi versin kafa kafaya takaslayalım osimhenle

Biz transfer gelecek diye bekliyoruz adamlar Osimhen’i gönderecek

Osimhen gidiyor hee. Vaay be alamadıkları gibi elimizdeki süperstarı kaybedeceğiz.

Geri
Üst Alt