Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.991
- 14.930
- 2.623
Geçen sezonu zar zor bitiren kadroyla başlıyorlar sezona şaka gibi
2,5 ayı piknikle, partiyle, eğlenceyle geçirdiler
2,5 ayı piknikle, partiyle, eğlenceyle geçirdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene keyfini alalım seneye Arsenal 100 kağıt verip alır gibi duruyor
Nasıl yok?
Bilmiyorum çok ilerisini de düşünmek istemiyorum hele bu yönetim varken zaten planlı programlı birşey olmayacağını biliyoruz.admirim ne düşünürsün bilmem ama gerçekten osi'yi dümdüz 100 kağıda sattık mı o paranın çarçur olacağına adım kadar eminim bu yönetimle
bilmiyorum çok üzülürüz gibi
gerçi bu sene şampiyonluk gelmezse eğer osi'den gelecek 100 kağıtla beraber (başka satışlar + ŞL geliri) seneye bambaşka bir kadro çok rahat kurulur.
done dealSimdi Osimenin 50si karşılığında martinelli+vaneriyi aliyoruz. Gelecek yaz da 75mye kalan %50yi alip osimene sahip oluyorlar![]()
Benim menajer olmam lazim. Beni Dursun baskanla tanıştır.done deal
İcardide kalsaydı o zmn bana göre icardi osimhene göre daha fazla güc carpanıydıadmirim ne düşünürsün bilmem ama gerçekten osi'yi dümdüz 100 kağıda sattık mı o paranın çarçur olacağına adım kadar eminim bu yönetimle
bilmiyorum çok üzülürüz gibi
gerçi bu sene şampiyonluk gelmezse eğer osi'den gelecek 100 kağıtla beraber (başka satışlar + ŞL geliri) seneye bambaşka bir kadro çok rahat kurulur.
Denilen göre o da varmış masada. Üç adamı bize verip(gyokeres-martinelli-genç 10 numara)osimhen'i alacaklarmış. Bana 2001 jardel takasını hatırlattı bu olay.Gyokeres masada yoksa görüşmeler hiç başlamasın
Dursun bAŞKanımdan özür dileBugun cikan kolpalara inanmadinkz insallah. Yarin mac var diye taraftari sakinlestirmeye calisilan haberler
Yarin agresif bir sekilde dursun istifaya davet edilmeli!
Felsefemize uymaz, asla kabul etmeyiz.Barcelona pedriyi versin kafa kafaya takaslayalım osimhenle