Transfer Nöbeti #9

Osimhen Karşılığında Gyökeres+Martinelli+Bir Miktar Para?

• Kullanılan toplam oy
    121
60141.webp

40 bin yıllık yer, Unesco korumasında, turistler fotoğraflarını filan çekiyor vandal bir renktaş 1905 yazmış ulan şu taraftar transferi hak etmiyor harbiden, dursun başkan haklı olabilir

Dediğimizde komplo teorisi deniyordu bariz belli başka açıklaması yok bu yaşanılan sürecin ve biz bunu yeni değil 1 buçuk senedir yaşıyoruz ama mevcut kadro da sahada alın şampiyonluk sizin olsun diyecek bir ekip değil
Hep bunu yazdım transfer sezonu başladığından beri, kesinlikle bunun dışında başka bir şey olası değildi. Dursun' a dur dediler o da durdu..

Burada bizi bayern gibi yapmazlar, izin vermezler...

Dursun hariç tüm renktaşlara günaydın. Güzel bir sezon başlangıcı yapalım.
Ağzımızın tadı bozulmaz umarım.

Sana çok pis küfür edesim var...

Hep bunu yazdım transfer sezonu başladığından beri, kesinlikle bunun dışında başka bir şey olası değildi. Dursun' a dur dediler o da durdu..

Burada bizi bayern gibi yapmazlar, izin vermezler...
Muhasır medeniyetler seviyesine erişmek istiyorum yoruldum yıldım artık vallaha her zaman diyorum destek beklemiyoruz ama köstek olmasınlar abi sıkıldım bu düzenden tam Avrupa’da iş yapacakken birilerinin gönlü olsun diye çöküşe geçiyoruz salın abi bırakın Avrupadan bir kupa daha alalım işte

Taraftar grubu ayrı kaosta, yönetim desen kaostan çıkamıyor, takım başka bir transfer kaosu vs. derken bu sezonda da öyle veya böyle şampiyon olursak. Çok başka bir şampiyonluk olur. Okan hocam sendeyiz. Yaparsan sen yaparsın.
Bütün işin başı başkan. Baştaki adam işini düzgün yapmazsa kulübün her tarafı tel tel dökülür böyle

Bundan sonra o su kaynattı bu çamura battı o öyle oldu takmıyoruz herşeyde vardır bi hayır giden gider müzadele edenlere bizi isteyenlerle mücadelemize devam ederiz.

Umarım Nhaga bu sezon daha fazla süre alır artık
Gecen sene ligde en azindan daha cok guvenilmeliydi. 10 numaran baglantin yokken ortasahayi bos biraktik sayilir neredeyse o pres oyunuyla iyice zaaf oldu.

Nhaga entegre olabilirdi, belki daha kafa rahat edebilirdi, en azindan belki ya ugocukwo ya gerek yok denebilirdi.

Simdi yeni aldik, istedigimiz oyuncu dedik diye nhaga dan daha cok oynayacak. Kotu oynarsa linc yiyecek.

Neresinden baksan yonetilmedigi belli takimin. Herkes tikirinda hoca toparlasin diyor heralde.

Nkunku yarın biyere imzalar bizimkiler 1 Eylül’den önce hareket etmeyecek.

Geri
Üst Alt