Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a sporun sallama sezonu basladı

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Galatasaray'ın gündeminde yer alanlardan biri de Hatem Ben Arfa. ( ASpor)

sunu begenmiyenlerin agzina yuzune sifatina :oley:

BeijvtvCUAI13Y0.jpg

Bence Cecares alinmaz. Simdi baktim adam 1.80 boyundaymis...

Gunumuz futbolda stoper icin kisa degil mi? Zaten hava topu sikintisi mevcut...

Kayseriyede puan verirsek transferleri münasip bir yerlerine yapsınlar kimse kusura bakmasın da bir tek kişi bile gelsin istemiyorum bu sene hepsi s.... Gitsin bana yeter en azından bir dönüm noktası olur bizim için.. Pislikleri halının altına süpüre süpüre sonumuz geldi zaten.. Toplu temizlik şart bu sene şampiyon olacağımıza inanan varsa gitsin kumda oynasın bu çapsızlardan kurtulmak daha değerli bu camia için

Galatasaray Ujfa'nın sakatlandığı ve Burak'ın geldiği sezondan bu yana sorunu hep savunmada transfer yaparak çözmeye çalışıyor. Halbuki adam gibi top tutan santrafor, Selçuk'un yanına Donk gibi devşirme değil Rode gibi bir ortasaha, Sabri yerine Sağ bek ve Yasin yerine kanat alalım a sonra stoperlere bakarız. Alves-Kjaer stoper kesinlikle Chedjou-Denayer veya Chedjou-Hakan'dan daha iyi değil bence.

bu transfer sezonunda öncelik eldeki leşleri yollamak olmalıdır alınacak genç oyuncularla da gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başlanmalıdır asıl transferlerde yaz transfer sezonunda yapılmalıdır bence

Bizim asıl sorunumuz stoper mi düşünmek lazım. Organizasyonda sıkıntı var bizde. Beklerin iyi değil ön liberon yok kanatlar çalışmıyor poldi gol atıp top tutuyor o da bir yere kadar. E forvetlerin çok kötü durumdalar top tutamıyorlar yani bu takım gol yemesinde napsın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jem karacan gibi 3 tweetle kendini galatasaray'da bulan bir eleman varken babel gavati da ayni yöntemi deniyor..

ben arfa sorunlu ve bir okadar da karaktersiz bir futbolcu. carrillo daha genc. bizim sadece ilk 11'e transfer yapmamiz lazim. su carrilloyu kac haftadir burada dillendiriyorum. umarim utkucan fm16da kontrati bittigini görmüstür. (umarim fm16 yüklemistir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt