Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu koşulda umut'u akıllı hiçbir teknik adam göndermez....
forvet alacakları bile belli değil. adama güvence verseler belki de göndermişti

Ereni isteseydi paşadan donk + eren = umut + 1.5 milyon bal gibide olurdu laf ebesi harbi bu adam baya iyi konuşuyo ama icraat 0.

umutu göndermediği için benim içi bitti zaten

Umutu hiç oynatmıyordu haksızlık etmeyelim o konuda sabriyi kesti ki tarık daha beter oyuncu bana göre.. Ve ched i ortaya çekti burada herkes istiyordu yani hoca ilk etap olarak kötü değil benim için ama denayer sağlamken bu kadroda herkesi keser o yüzden o kararı benim için çok önemli

ıq 80'den yüksek kimse umutu şu takımda tutmaz adam bütün lig boyunce 2 gol attı ne bekliyosun o adamdan

haklısın ama sadece burak olur mu ? mecbur kaldı diye düşünüyorum.

Ereni isteseydi paşadan donk + eren = umut + 1.5 milyon bal gibide olurdu laf ebesi harbi bu adam baya iyi konuşuyo ama icraat 0.

eren burak ve umut'tan iyi de olsa bizim kalibremizde değil. uzun sözleşme işimize gelmez. umut'u da sene sonu büyük ihtimal şutlarlar.
bu sene zaten kaybedildi. belki bu sayede yazın adam akıllı birini alırlar.

son dk

galastuff ‏@galastuff 47 sn.48 saniye önce
Hollanda basını, Galatasaray'ın Ajax sağ beki Ricardo van Rhijn ile anlaştığını iddia ediyor. [via @MikeVerweij]

son dk

Hollanda basını, Galatasaray'ın Ajax sağ beki Ricardo van Rhijn ile anlaştığını iddia ediyor. [via @MikeVerweij]
Dogrudur, 2-3 haftadir ilgimiz varmis zaten.

bence hiç gerek yok dostum. o bölgeye sürpriz oyuncu sokacaksın ki gör bakalım markajdan başka bir şey bilmeyen türk stoperler ve vasat yabancı futbolcular ne yapabilecek. artık avrupadaki hangi büyük takımda statik santrafor var ki.
Drogba akla geliyor hemen ama mesela drogba hiç statik değildi , sağa sola deplase olur top alır rakibi kenarlara çekerdi.

biz öyle oyuncu görmeyeli o kadar çok olmuş ki..

herif kötü galiba

Oguzhan ‏@oguzhann10 4 dk.4 dakika önce
galatasaray ricardo van rhijn'i almış. sözleşme 3.5 yıllık. ajax'ın yedekliğe kadar düşmüş, saç baş yolduran sağ bekini almak büyük marifet.

Sozlesme 3.5 yillik.

Bonservisi icin 3 milyon EURO onermisik, Ajax kabul ederse haftaya imzalar atiliyor.

Aslinda kotu oyuncu degil gecen sezon cikis yapti ve ilk 11 in degisilmez oyuncusu olmustu ama bu sezon formsuz nedense ve formayi kaptirdi..

Bu kim wiel diyoruz rhijin midir nedir o geliyor arfa deriz Atilla gelir artık geçen yazda Jong diyorduk jose yeteneksizi geldi bunu hiç tanımıyorum ama wiel ivanoviçten sonra bu adam hayal kırıklığı oldu bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

son dk

çok ilginç gerçekten, Hamzaoğlu'nun carole denayer jose gibi genç yetenekleri Galatasaray'a kazandırmasının ardından şok ayrılığı sonucunda böyle gelecek vaat eden oyuncular transfer edebileceğimizi sanmıyordum.Sonuçta Hamza'nın Avrupa'da oldukça geniş bir scouting portföyü var.Demek ki , hamza ayrılmasına rağmen portföyünden hala istifade edebiliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt