Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van der Wiel bence ilk tercihleriydi ama yillik maasi cok fazla geldigi icin alternatifi olarak van Rhijn belirlemisler, cunku bu transferin dedikodulari daha 2 hafta evvel cikmisti.

Van Rhjin ne güzel Sabri 'nin yedeği olur işte.

Kadro derinliği için Olumlu bir adım (...)

:rolleyes:

41db4f6f8796895e0cc458d719709b6f.jpg

Savage

Fatality K.O. :D

bu arada adam avrupa liginde oynayamıyor çok iyi transfer

Harbi ya bir de bu işin bu tarafı var bu iş bana saçma çok çok saçma geldi bir b.k anlamadım adam UEFAda oynamış nasıl alıyorlar sağ bekte ben mi oynayacağım Tövbe Tövbe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Arfa diyenlere çok gülüyorum yaa. Lan adam zihinde bırakmış futbolu inek gibiydi en son fotosunu gördüğümde adam Adriano vol.2 olmuş hala Ben Arfa diye diretiyosunuz.

Bu ghini izleyen varmı aramızda,ajaxta yedek oturması cansıkıcı ama form düşüklüğü yaşamış olabilir fenerdeki caner gibi

Ya şu fransa pazarına niye girmiyoruz artık anlamıyorum tay gibi atletik hızlı zenci adamlar var mandi falan deniyordu bi ara niye onları almak yerine yedek oyuncu alıyoruz cidden anlamıyorum

Van Rhijn, geçen sezon Hollanda'da maç başı en çok başarılı pas yapan ikinci sağ bekti. Etkili ortada da ilk 2'de.
CXB9lLaUsAAfNi2.png

Hmm

van Rhijn transferinin ardindan bir son dakika daha:

Donk ile imzalar atilmis, Galatasaray in ilk transferi Donk devre arasi icin..

kaynak: de Telegraaf

van der Wiel bence ilk tercihleriydi ama yillik maasi cok fazla geldigi icin alternatifi olarak van Rhijn belirlemisler, cunku bu transferin dedikodulari daha 2 hafta evvel cikmisti.

Wiel gelse çok iyi olurdu. Fakat alternatifini de Hollandalı (En azından alt yapısı var) olarak belirlemeleri bence doğru.

Bir ekolün yoksa, Ekol kopyala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt