Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van der Wiel de öyle anormal istatistiklerle çıkmadı benim hatırladığım.

Bek oyuncusu için zaten gol ve asist sayısından önce bakılması gereken bir sürü nitelik var bence.

Oyun zekası falan üst düzeyse (lig standartlarına göre) pas oyununa katkı sağlarsa, az biraz da hareketli olsun bu ligde hücumda fark yaratır bek oyuncuları.

Yıllardır Sabri bu ligde süratiyle ekmek yedi, avrupa'da doğru düzgün performans veremeyen Caner'i yerli Alaba ilan ettiler.

Hollanda liginde 1-2 asist yapmış burada hiç yapamaz demek doğru değil yani. Bakarsın burada istatistik olarak da iyi bir grafik yakalar, belli olmaz.

Katiliyorum. Kimse bilimez kimin ne olacagini ama nokta atisi transferine girmiyor diyebiliriz...

Ya tutarsa matigi ile yapilan transfer...

Ne diyeyim hocam umarim bizi utandirir...

Oguzhan @oguzhann10 1 sa.1 saat önce
galatasaray ricardo van rhijn'i almış. sözleşme 3.5 yıllık. ajax'ın yedekliğe kadar düşmüş, saç baş yolduran sağ bekini almak büyük marifet.

ricardo van rhijn ilk çıktığı dönemde savunma gayreti ve hücumdaki enerjisi ile fark yaratıp milli takıma kadar çıkmıştı.

zamanla repertuvarına duran top kullanmayı da ekledi ama savunma enerjisi her geçen ay düştü ve hücumda da saç baş yoldurmaya başladı.

orta yapmadan 5-6 saniye bekleyip tüm hücum yerleşiminin içine eden, kademelerde geç kalan ve birebirde zaafı olan bir beke döndü 2 yıldır.

nitekim 95'li tete'ye kesildi sonunda. türkiye'ye transferi tamamlandığında hangi van rhijn'i göreceğimiz önemli ama son haliyse vah vah.

Oguzhan @oguzhann10 58 dk.58 dakika önce
van rhijn ilk çıktığı dönemde nani'nin sinirlerini bozuyordu, (sahada atışmışlıkları var) son dönemde elyounoussi'ye rezil oldu. evrimi bu.

Oguzhan @oguzhann10 57 dk.57 dakika önce
ekonomik durumdan ötürü ben bunu ''milli takım referansı olan, kendini toparlama ihtimali bulunan ya tutarsa hamlesi'' olarak görüyorum.

Oguzhan @oguzhann10 47 dk.47 dakika önce
ricardo van rhijn'i izlemek istiyorsanız fenerbahçe deplasmanında oynadıkları maça bakın. ilk 11 çıktığı ender maçlardan bu sezon.

Oguzhan @oguzhann10 33 dk.33 dakika önce
bir not daha düşeyim buraya gelmişken. van rhijn-galatasaray işi olsa dahi bu sezon uefa avrupa ligi maçlarına çıkması imkansız.

:m05::m05::m05::m05::m05::m05::m05:

Fotomac bildigin billur geciyor bizimle...

Robben , Huntelaar ve V.D.Weil paketi yapacakmisiz...

ABV

Ben bu hollandalı oyunculara yönelmemizi anlayamıyorum. Sneijderin yanına hadi birtanedaha al tamam. Ama bu sayı 3-4 e çıkarsa sneijder içinde sıkıntı başlar. Basının hollanda çetesi vs.abuk subuk yalanları başlar. Akbabalara fırsat çıkar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlaşıldı, De jong Mikel denildi Donk alındı, Psgdeki sağ bek denildi sanırım ajaxın yedeği alındı, Brezilyalı Damio deniliyor, Muhammet Demir hayırlı olsun. Elde 7 çöp vardı + 3 daha eklendi etti sana 10 acilen bu adam ya dövülüp ya sövülüp klüpten kovulmalu Dursun denen it, Böyle transfer yapma. 4 tane yere orta sınıf oyuncu alacağına, Forvet ve Defansıf orta sahaya yıldız getir. Eşşek kafalar hiçmi kafanız çalışmaz.

Dursun yaz donemi skandalinda tek sorumluyu Hamza olarak gosterdi. Eger bu transfer donemi taraftar tatmin olmaz ise cok kotu gonderilecek bu adam. Umarim oyle olur.

dunku caceres olayı dogru imiş.van rjhını boşverin.

Aslında bir Bakıma ne kadar Hollandalı var o kadar iyi sneijder Van rhin falan sahada sneijderin yön verebileceği adamlar Sabriye yasinle kafayı yiyodu adam

Başkanda çap olsa, yok Hamza Konopu getirecektik istemedi, Pereria yi istemedi, Klasnici istemedi diyorsun gibip donk ve ajax yedek sağ bekini alıyorsun. Çapın varsa gideceksin Robbeni kiralayıp, Cacaresi defansa monte edeceksin. Forvetede Damio al Sana kimse bu adam niye Donku aldı demez. Geri zekalı ya.

hollanda yerine iskandinav pazarina yönelmek bence daha mantiklli , adamlar birkere caliskan ve güclü iyi bir arastirma ile ordan kesin bize ekmek cikar diyorum, ve abartili bonserviz ücretleri de olacagini tahmin etmiyorum. yeterki bizim sözde süper ötesi scout ekibi ve elindeki inanilmaz databaseleri birkere de ise yarasin derim

Ne kadar eksik varsa hala düzelmiyor, 4 transfer yapmışın yok, Olcan ilerde daha başarılı olacağını gösterdi yani bir sol bek yedek olacak, Rodrigez olmuyor yeni bir yedek orta saha adam gerek, emre nin yerine lazım, sinan gerçekten boş çıktı en azından kiralik gönderilmeli yerine bruma tekrar gelmeli, ve Burak kral yedek kalmayı haz edemez takımı karıştırır, buraktan ziyade umut daha mantıklı ama orayada yedek forvet gerek. İlk 11 açısından ise Türkiye liginde belki iş yapar oda Donk nasıl olacak bilmiyoruz çok koşup orta sahayı doldurmalı, hem ben arfa hem poldi hem s10 hem damaio, koşan oyuncular değiller bilmiyorum çok sıkıntı çekeriz.

yıktın beni

damianoda son yıllardaki en büyük kazıklardan biri olur,tamamen menejer balonu,avrupalı klüpleri kazıklamak için milli takımda bile boy göstermesine rağmen kimse kanmadı bu rezil,adım atmaya mecali olmayan futbolcuya.. sahada adım atmaya mecali yokdur,mücadele falanda yokdur,şu giresundaki elaman gelsin bundan çok iş yapar.. yazık ismi geçen bütün oyuncular facia ,inanılmaz büyük bir hurda yığını daha takıma alınıyor..

Dursun'la ara dönemi biraz sıkıntılı geçiricez belli.Yok van rjhini yok Sigthorsson felan.Kimse Donk'u,Babel'i felan istemiyor ama Yönetimin kapasitesi bu kadar yani serefsizler fazlasını yapamaz.Konuşmaya gelince kimse kaygilanmasin icraate gelince nanay ' sin basgan bozuntusu.

Son düzenleme:
Başkanda çap olsa, yok Hamza Konopu getirecektik istemedi, Pereria yi istemedi, Klasnici istemedi diyorsun gibip donk ve ajax yedek sağ bekini alıyorsun. Çapın varsa gideceksin Robbeni kiralayıp, Cacaresi defansa monte edeceksin. Forvetede Damio al Sana kimse bu adam niye Donku aldı demez. Geri zekalı ya.

Aynen adam gene aynı hataya düşüyor.Üç kuruş gidecek hesabına 5 kuruşu kaçırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt