Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 7.342
- 3.532
- 2.248
Yalniz sasirdim. Hala Ibrahimovic haberleri cikmamis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van der Wiel de öyle anormal istatistiklerle çıkmadı benim hatırladığım.
Bek oyuncusu için zaten gol ve asist sayısından önce bakılması gereken bir sürü nitelik var bence.
Oyun zekası falan üst düzeyse (lig standartlarına göre) pas oyununa katkı sağlarsa, az biraz da hareketli olsun bu ligde hücumda fark yaratır bek oyuncuları.
Yıllardır Sabri bu ligde süratiyle ekmek yedi, avrupa'da doğru düzgün performans veremeyen Caner'i yerli Alaba ilan ettiler.
Hollanda liginde 1-2 asist yapmış burada hiç yapamaz demek doğru değil yani. Bakarsın burada istatistik olarak da iyi bir grafik yakalar, belli olmaz.
Gidip 1.5 Rhijn'e verecegime , 1-1.5 daha eklerim Linnes'i alirim...
https://www.youtube.com/watch?v=OOkZphlWbFc
dunku caceres olayı dogru imiş.van rjhını boşverin.
Ne kadar eksik varsa hala düzelmiyor, 4 transfer yapmışın yok, Olcan ilerde daha başarılı olacağını gösterdi yani bir sol bek yedek olacak, Rodrigez olmuyor yeni bir yedek orta saha adam gerek, emre nin yerine lazım, sinan gerçekten boş çıktı en azından kiralik gönderilmeli yerine bruma tekrar gelmeli, ve Burak kral yedek kalmayı haz edemez takımı karıştırır, buraktan ziyade umut daha mantıklı ama orayada yedek forvet gerek. İlk 11 açısından ise Türkiye liginde belki iş yapar oda Donk nasıl olacak bilmiyoruz çok koşup orta sahayı doldurmalı, hem ben arfa hem poldi hem s10 hem damaio, koşan oyuncular değiller bilmiyorum çok sıkıntı çekeriz.
Başkanda çap olsa, yok Hamza Konopu getirecektik istemedi, Pereria yi istemedi, Klasnici istemedi diyorsun gibip donk ve ajax yedek sağ bekini alıyorsun. Çapın varsa gideceksin Robbeni kiralayıp, Cacaresi defansa monte edeceksin. Forvetede Damio al Sana kimse bu adam niye Donku aldı demez. Geri zekalı ya.