Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tannane nin nesini beğendiniz anlamadım. Yaş 21 diye gelişir diyorsanız çok beklersiniz. Bu ligde gelişen oyuncu yok desek yeridir. Bana kalırsa daha isabetli transfer yapılmalı.

mTalk'tan gönderildi

cezayirli olsa düşünmeden alalım derdim ama faslıymış bu eleman..faslı topçularda hep bir ahraz çıkıoyr sonrasında

Mathieu Debuchy West Browich'in kiralama teklifini reddetmiş. Opsiyonlu olarak kiralasak çok harika olur. Fransa milli takımında yazın oynamak için bizde kendini yeniden gösterebilir. Arsenal bize göndermeye sıcak bakacaktır. Sağ bek için ilk adayımız olmalıdır.

Sözleşmesi bitiyosa Tanane fena değil, Yasin'den daha faydalı olacağı kesin en azından

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tannane'nin sözleşmesi bitiyor.600-700 bin Euro'ya biter max.Seneye Bruma'da dönerse genç,dinamik kanat rotasyonu oluşur.Bu tarz isimlere karsı değilim.

Ayrıca Tannane'nin bu sezonki performansı da övgüye değer.13 mac 9 gol 4 asisit baya iyi performans.21 yas,maddi sartlar,performans,takımın ihtiyaci göz önüne alınırsa denemeye değer.

Bu takimin 3 asagi 5 yukari hangi bölgelere transfer sart oldugu sezon basindan beri belli, allah askina ne yapiyor bizim transfer komitesi? veya scoutlar ? simdi adi gecen oyunculara bakiyorum rezalet, sakin demeyin devre arasi iyi transfer beklemeyin veya ilk 11 de oyniyan oyuncusunu kimse bedavaya birakmaz gibi mazeretleri. sezon sonu bitecek bütün futbolculari arastirirsin öyle yedek olanlardan degil ilk 11de katki veren kisileri ve takimindan müsade istedikten sonra haftalar önce görüsmeye baslarsin ve devre arasi bunlari bitirirsin , sezon sonu bedava gidecekse 3-5 ne koparirsak kardir diye elbet verirler futbolcusu da gitmek istiyorsa.

ama bizimkiler eminim son bir kac günden beri arastirmaya baslamislardir transferi veya daha yeni basliyacaklar, bir iki hafta sonra da daha cok zamanimiz var hikayelere dinlemeye hazir olalim derim.

Bu tannane nin nesini beğendiniz anlamadım. Yaş 21 diye gelişir diyorsanız çok beklersiniz. Bu ligde gelişen oyuncu yok desek yeridir. Bana kalırsa daha isabetli transfer yapılmalı.

mTalk'tan gönderildi
7 golün 4ünü tek maçta atmış. O ligde Umut Bulut bile 35 gol atar. Leş çöp rezalet işlerin peşindeler yine. Biz Carrillo'yu isterken ilgilendikleri adama bak. Menajer ne getiriyorsa onu alıyorlar.

Bu takimin 3 asagi 5 yukari hangi bölgelere transfer sart oldugu sezon basindan beri belli, allah askina ne yapiyor bizim transfer komitesi? veya scoutlar ? simdi adi gecen oyunculara bakiyorum rezalet, sakin demeyin devre arasi iyi transfer beklemeyin veya ilk 11 de oyniyan oyuncusunu kimse bedavaya birakmaz gibi mazeretleri. sezon sonu bitecek bütün futbolculari arastirirsin öyle yedek olanlardan degil ilk 11de katki veren kisileri ve takimindan müsade istedikten sonra haftalar önce görüsmeye baslarsin ve devre arasi bunlari bitirirsin , sezon sonu bedava gidecekse 3-5 ne koparirsak kardir diye elbet verirler futbolcusu da gitmek istiyorsa.

ama bizimkiler eminim son bir kac günden beri arastirmaya baslamislardir transferi veya daha yeni basliyacaklar, bir iki hafta sonra da daha cok zamanimiz var hikayelere dinlemeye hazir olalim derim.
O isimler Wiel, Veloso ve Carrillo.. Bu amatörlerin ilgilendikleri adamlar toplamda 1 futbolcu etmez.

Ulan koca yaz bile boyle hareketli bi gun gecirmedik masallah

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt