- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Ricardo van Rhjin'i kısa youtube videosunda bile beğenmedim ya genelde bu kısa videolarda en kötü adam bile çok iyi topçu gibi gözükür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhsin Ertuğral: Van Rhijn iyi bir oyuncu. Altyapısı Ajax'tan gelme. Bire bir de iyi ofansa katkı verir ama defansı tartışılır. (Radyospor)
Muhsin Ertuğral: Grosskreutz varken Van Rhijn'e gitmek ilginç.
Muhsin Ertuğral: Yanlış anlaşılmasın ben Van Rhijn'e kötü oyuncu demiyorum iyi bir oyuncu ama defans konusu tartışılır.
Muhsin Ertuğral: Van Rhijn, Ajax'ta bir sistemde ve düzen içinde oynuyor ama burada farklı bir oyun oynanıyor. Hızlı seri atağa katkı verir.
Muhsin Ertuğral: Grosskreutz olayını tamamen gitti olarak görmüyorum ben.
@mephobia8
#Galatasaray and #Milan have offered loan deal to van der Wiel from #PSG with option to buy but #PSG are yet to answer both clubs.
Çekil aradan Milan
((sözleşmesi biten oyuncu kiralanmıyor diye biliyorum ama biz elmanderi norwiche kiralamıştık))
Gross zaten bek değil ki sabri oynuyacağına gross oynasın diye koyuyoduk 11 lere.
Dortmund'da 1.5 sezona yakın bek oynadı baya da iyiydi.
Esasında ikna edilse en iyi tercih olur.
Dortmund'da 1.5 sezona yakın bek oynadı baya da iyiydi.
Esasında ikna edilse en iyi tercih olur.
Muhsin Ertuğral: Van Rhijn iyi bir oyuncu. Altyapısı Ajax'tan gelme. Bire bir de iyi ofansa katkı verir ama defansı tartışılır. (Radyospor)
Muhsin Ertuğral: Grosskreutz varken Van Rhijn'e gitmek ilginç.
Muhsin Ertuğral: Yanlış anlaşılmasın ben Van Rhijn'e kötü oyuncu demiyorum iyi bir oyuncu ama defans konusu tartışılır.
Muhsin Ertuğral: Van Rhijn, Ajax'ta bir sistemde ve düzen içinde oynuyor ama burada farklı bir oyun oynanıyor. Hızlı seri atağa katkı verir.
Muhsin Ertuğral: Grosskreutz olayını tamamen gitti olarak görmüyorum ben.
@mephobia8
#Galatasaray and #Milan have offered loan deal to van der Wiel from #PSG with option to buy but #PSG are yet to answer both clubs.
Çekil aradan Milan
((sözleşmesi biten oyuncu kiralanmıyor diye biliyorum ama biz elmanderi norwiche kiralamıştık))
Bu adamın daha tutturduğu bir haberi görmedim. Yazın Zlatan da geliyor demişti hatta PSG'den ayrılıp ya Milan'a ya Galatasaray'a gelecek demişti ama PSG'de kaldı adam. Ya ağır troll yada istihbaratı kötü.