Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damiao için sizce yillik 3m avro verilir mi?

Adam kariyerinde o parayi hak edecek bir sey basaramamis

Kalite olarak da o parayi hak edecek birisine benzemiyor

Reisin doğum günüymüş
bde4a330283fdba18905658df13e6438.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Tannane'nin videolarını izledim. Oyun stili heyecan verici. 21 yaşında bu kadar sorumluluk alıp, kendini gösterebilmesi önemli.

Aydını az gaza getirin az sonra brazersdan girer naughty America dan çıkar 1 hafta bani yer ??

t★p★t★p★

Benimde ciddi şüphelerim var mate...

Düz bir oyuncuya benziyor. En büyük özellikleri bitiriciliği , hava hakimiyeti ve pozisyon bilgisi...

Çok overrated gibi...

Konu ile alakasiz paylasimlarda bulunmayin.

Ben de olumsuz bakıyorum bu adama, bizim lige uygun bir futbolcu değilmiş gibime geliyor. Avrupa' dan ya belli standartta biri yahut potansiyelli, genç, mücadele gücü yüksek bir forvet oyuncusu alınmasından yanayım...

Eren-Vedat Muriqi den biri ve yanısıra Luiz Adriano-Remy gibi iyi bir bitirici alınabilse takımın çehresi çok değişecek ama işte...

Tannane'nin videolarını izledim. Oyun stili heyecan verici. 21 yaşında bu kadar sorumluluk alıp, kendini gösterebilmesi önemli.
şimdiden piskolojisine laf edenler var,sosyal medyada yerin dibine sokuyolar cocugu.fenerli bi hıyar var helee...hollanda da yaşıyo die beyimiz futbol alimi olmuş. önce çok yetenekli dedi,sonra çocugun 17-18 yaşlarında yaşadıgı sorunları anlattı köpek tohumu.

Nani: "Galatasaray'da Sneijder, Podolski, Umut Bulut formda olduklarında çok fark yaratan oyuncular."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt