Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Gollerini Atacak ...bu Hareketini çokça yapacak !

Oussama-Tannane-scores-Eredivisie-free-kick-MAIN.jpg

dar alandan çıkamıyor. ama çok güçlü ve şutları iyi açık alanda etkili. amrabatın şut atan sol ayaklı versiyonu. bi de saçma sapan fauller yapabiliyor.

https://www.dropbox.com/s/r6w9uczs0h2awqv/Tannane-Utrecht.mov?dl=0

İleriye tannaneyle top tasıyamazsın bırakın savunma ayaklarını o top ileri gidecek , ben arfa öncelikli veya bir tık altı carrillo alınmalıdır.

Ben Arfa hala ayni ben arfa ama gobekli eski halinden suan en az 2-3 seviye altta hem uzun surelide katki vermez max 2.5 sene Carillo haberleride dogru diil arkadaslar bence sadece bi ara portekiz kaynaklarindn hab cikmisti zannetmiyorum suan oyle bisey oldugunu

yağız da yazdı tannaneyi

YAĞIZ ‏@Senfo10 23 sn.23 saniye önce
Tannane scout projesi, İşbecer ve tayfası istiyor, uğraşıyorlar.

Lusamba o fizik ile ezilir burda

reprise_article_0_w900_h464_r3_q75-9.jpg

Bu ne la :D

123225-large.jpg

Son düzenleme:
Ben arfa yı unutun adam milli takım A da alındı güzel Come back yaptı Türkiye ye gelipte söndürmez tekrar kendini

Envoyé de mon Sony Z3

İki senede elden kaçan forvetlere bak

Gomis
Gomez
Kalinic
Remy

şu 4'lüden biri bile yeterdik ya

Tannane olsa olsa ucuz alternatif olur, ötesi olmaz.

Podolski, Yasin ve Tannane'nin yanina Carrillo eklenmezse vasat bir rotasyon olur. Bu durumda Bruma'ya yer yok maalesef. Geri alma opsiyonuyla bir yere verelim kara oglani veya kiralayalim yeniden.

Ben arfa yı unutun adam milli takım A da alındı güzel Come back yaptı Türkiye ye gelipte söndürmez tekrar kendini

Envoyé de mon Sony Z3

Hocam hayatta alamayızda yani biz olmuş adam almayı beceremiyoruz , hep bitik denilen adamlar patlıyo Drogba , Sneijder mesela Barosda sürünüyo diyolardı gelmeden Kewell hatta şuandan Podolski'yi sayalım Ebouesi var Melo'su var hep bitik denen ama taşıyan adamlar bunlarda hatırladığım kadarı

hani Ben Arfa'ya , Adebayor'a boştayken niye çökmedik anlayamıyorum , ikisi şu kadroya ilaç olurdu çok net

Hocam hayatta alamayızda yani biz olmuş adam almayı beceremiyoruz , hep bitik denilen adamlar patlıyo Drogba , Sneijder mesela Barosda sürünüyo diyolardı gelmeden Kewell hatta şuandan Podolski'yi sayalım Ebouesi var Melo'su var hep bitik denen ama taşıyan adamlar bunlarda hatırladığım kadarı

hani Ben Arfa'ya , Adebayor'a boştayken niye çökmedik anlayamıyorum , ikisi şu kadroya ilaç olurdu çok net
Ben elli kere yazdım bura

BenArfa,Gourcuff,Toulalan,Mexes,lacina Traoré

Gibi adamları alalım diye ama bizim yönetim mal

Envoyé de mon Sony Z3

Ben elli kere yazdım bura

BenArfa,Gourcuff,Toulalan,Mexes,lacina Traoré

Gibi adamları alalım diye ama bizim yönetim mal

Envoyé de mon Sony Z3

Terim geldiğinden beri bel bağlayarak aldığımız bi tek Muslera iyi çıktı gibi yani , Telles'e de iyi bel bağladık okuttular hemen

Ben Arfa hala ayni ben arfa ama gobekli eski halinden suan en az 2-3 seviye altta hem uzun surelide katki vermez max 2.5 sene Carillo haberleride dogru diil arkadaslar bence sadece bi ara portekiz kaynaklarindn hab cikmisti zannetmiyorum suan oyle bisey oldugunu

Ben arfa kariyeri boyunca aynı ben arfa olmadı ben arfanın suanki fiziği cok iyi , nice gibi kısır takımda gol asist ten bahsetmiyorum parıldıyor , bu ligdede parıldar eminim alınırsa cok iyi bir iş yapmıs oluruz. Tannaneyle çözülecek sıkıntı değil bizimkisi efektif adam lazım , carrillo mirallas ben arfa en kötü babel

Terim geldiğinden beri bel bağlayarak aldığımız bi tek Muslera iyi çıktı gibi yani , Telles'e de iyi bel bağladık okuttular hemen
Onuda taraftar aldırdı yoksa laura mi ne o gelecekti yine Melo yollanip Willian mi ne gelecekti brezilya dan

Envoyé de mon Sony Z3

Ya tamam ben de beğenmiyorum bazı transferleri ama Gomis dendi millet laf dedi arfa dendi millet kafayı yedi kalinic dedi herkes kötü dedi jose geldi çoğu iyi dedi Tarık geldi Gökhan Gönülden iyi dendi eee sonuclar ortada şimdi de damio kötü tannane kötü eğer öyle kötü dersek kimse kalmayacak gene 3. Sınıf Türk oyuncularla oynayacağız tutarsa tutar artık para yok Demekki maddi Açıdan bakarsak gene iyi oyuncular ben tannane damio ve wieli öyle kolay alacağımızı da düşünmüyorum hele wieli ben de isterim carillo Zaza Jong ama yok ne o vizyon yok ne de para umarım bu sefer transferler tutar ama jose gibi gelirken iyi bir referansı olmayan adam tutmadı ama bu adı geçenlerin yine bir elle tutulur referansı CVsi var tutar tutmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt