Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30+ adam kalmasın şu takımda artık genç koşan basan ısıran adamları alalım norveç takımları gibi fiziki azmanlar gelsin şu takıma kız gibi topçularla oynuyoruz

Geçtiğimiz günlerde Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Liverpool ve Barcelona'nın eski oyuncusu Luis Garcia takımın başına geçecek.

Lawal Gs'de sırıtır mı düşünceleriniz neler lig için soruyorum orta alanı Lawal Donk Selçuk üçlüsü idare edebilir mi sizde kadro dışı kalmış ne bileyim Koray Günter Sinan Tarık falan eskişehire öyle bir paket güzel olabilir

Lawal Gs'de sırıtır mı düşünceleriniz neler lig için soruyorum orta alanı Lawal Donk Selçuk üçlüsü idare edebilir mi sizde kadro dışı kalmış ne bileyim Koray Günter Sinan Tarık falan eskişehire öyle bir paket güzel olabilir

bizden uzak dursun herif

birde bu sezon ücüncü kez kadro disi kalmis hayir gelmez böyle tiplerden

biz anadoludan topçu hakkımızı donkla kullandık

12345757_202503093424246_344832704_n.jpg

:strawberry:

Bu etoo yu biz almalıydık be. Adam komple oyuncu resmen. Sn10 ile ligi süpürür

Çözüm basit.

#Cacares
#V.D.Wiel
#Donk
#Tannane
#Damião

___________|Muslera|
V.D.Wiel Cacares Denayer Lionel
______Donk________Xelcuk
Tané ______Sneijder______ Podolski
_____________Damião

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt