Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiralık gelecekse olabilir. begenmessek sene sonu yollarız.

ayı boğan tarzı bir santrafor eren olabilir gibi..

daha iyisini yaz döneminde alırız. hani devre arasında a sınıf bir yabancı bulmamız zor..

Adebayor veya eren derdiyok cuk olur hava toplarını alıcsk bi adam lazım ahh be Drogba neydi ya havA toplarını alıyordu bide kafayla dağıtıyordu sağa sola

Sabri kalacakmış ********************* gazetesine göre parası düşürülüp bir sene uzatılacakmış bu ihtiyar be değişiminden bahsediyor öyle ise iç çamaşırını değiştirerek heralde yapacağınız işi .......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kalmaz seneye yolcu sabri taraftar gömer Floryaya dursunu yoksa

İsmi geçen sağ beklerden biri alınsa dahi Mustafa Denizli onay verirse Sabri ile 1 yıllık düşük ücretle yeni sözleşme yapılacak. (Hürriyet)

ben bu habere inanirim arkadas, el alti sabriye para verdiler opsyonu devreye girmesin diye, ve büyük ihtimal söz verdiler sezon sonu sana bir yil daha sözlesme yapacagiz diye düsük ücret gösterecekler ama parasini önceden el alti alan sabri memnun kalacak.

Adebayor u bedavaya alırız yıllıkda 2.5 a okey der ve yılların golcüsü burda formunu yakalar

sabri-hamit-burak-umut için twitterda linç kampanyası başlatmalıyız

denizli eğer budama işini jem,tarık,koray,sinana yaparsa ne anladım bu işten

ya biz bu Burak'tan nasıl kurtulacağız

bizim mal taraftarlar arada sırada arenada her attığı golden sonra kral kral diye yalamasa satarız

daha geçen gün sabriyle stadda fotoğraf çeken adamlar gördüm

gidermi hiç bunlar böyle olursa kalırlar tabi soyarlar kulübüde

Umut trabzonda oynarken bir maçta kacirdiği goller yüzünden taraftar ıslıklamıştı,denizlide ligtvde o maçı yorumluyordu,dün gibi hatırlıyorum,umut iyi niyetli ama büyük takımda oynayacak kapasitesi yok demişti

İsmi geçen sağ beklerden biri alınsa dahi Mustafa Denizli onay verirse Sabri ile 1 yıllık düşük ücretle yeni sözleşme yapılacak. (Hürriyet)

ben bu habere inanirim arkadas, el alti sabriye para verdiler opsyonu devreye girmesin diye, ve büyük ihtimal söz verdiler sezon sonu sana bir yil daha sözlesme yapacagiz diye düsük ücret gösterecekler ama parasini önceden el alti alan sabri memnun kalacak.

Sabri gitmeyecek belli oldu.. :|
Hainlik resmen bu..

Wiel-Adebayor-Kanat
Bu 3 transfer seviye atlatır
Bruma da geri alınmalı
Kanat için tavsiyem
Zuber

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk+Van Rhijn+Tannane isim olarak heyecanlandırmıyor belki de maaşları az diye bu oyuncuları seçtiler forveti iyi alacaklar,bir tane de olsa heyecanlandıracak isim alınmalı yoksa ne yönetimin ne hocanın kredisi kalmayacak taraftarımızın profili bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt