Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozuk saat bile doğru söyler diyorlar ya

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 5 dk.5 dakika önce
Adnan Polat: "Dursun Özbek'in çalışmalarını bizim dönemimizdeki çalışmalara benzetiyorum. Biliyorum ki gece gündüz çalışıyor"

Benim gözümde adnan polat bitmişti zaten de bununla iyice nefterimi kazandı

Adnan Polat hala konusuyor mu. Dayak falan yemedigine dua etsin.

2 3 sene once cl de yari finalin kapisindan donen takimin dustugu hale bak..iste plansiz programsiz takimlarin hali bu iyi bi takim kurunca 3 4 sene gidiyorsun sonrasinda lige ilk yaridan havlu atiyorsun..bunun sorumlusu aysaldan baslar manciniden duygundan hamzadan cikar...bizden daha az para harcayan klupler bu kadar basariliyken kac senedir su isi ogrenememek ayiptir.

Bıktım ulan.. Her sene şampiyonluk diye birşey yok dünyada, ama şu Adnanlardan bıktım, temcit pilavcı dedelerden, amatör gibi yönetilmekten, bütün dünya gelişirken bizim yerimizde saymamızdan bıktım...

Şu kulüp profesyonel birinin eline geçse zil takıp oynarım, isterse 3-4 sezon şampiyonluk olmasın.. En klas standartlarda altyapımız olsun, tesisler, arena gibi futbol şubesinin temel işleri en üst seviyeye taşınsın...
Ondan sonra devamı gelir..

ileride sneijder ve podolski disinda gol atacak adam yok. 1 sag kanat 1 forvet gerekli. öyle az buz adam degil avrupa ve galatasaray seviyesinde iki adam lazim.

ön liberomuz yok, sag bekte großkreutzu düsündük ama oda anasini özlemis. sol bek de sorunlu ama bu saydigim 4 mevkiye kesinlikle kaliteli oyuncular ALINMAK ZORUNDA!

310 milyon euro borcumuz var diye batacak degiliz. galatasaray adasi bile en kötü 400 milyon dolar eder---

Abramowitsch gel ve efsane OL

vazgeçtim bu mal tinerciler şampiyon falan olmasın sapıtıyorlar 2 saattir kendilerini bi b.k sanıyor itler

2010 yılının sonlarında kayseri deplasmanına gitiiğimizde dibe vurmuş leş gibi bir kadro vardı,Tarihimizin en rezil dönemindeydik.

Bundan sadece 2.5 sene sonra 2013 martında kayseri deplasmanında oynarken tribünde mourinho vardı ve takım 1 hafta sonra real madrid ile ş.ligi çeyrek final maçına çıkacaktı.Kadroda sneijder,drogba,eboue gibi adamlar vardı ve herkes geleceğe umutla bakıyordu.

O günden 2.5 sene sonra yani bugün yine kayseri deplasmanı bu sefer dibe vurmuş,leş gibi bir kadro ve kapkara bir gelecek var...

Bu işin bir ortası yok mu..Bir takım 2 sene önce ş.ligini kazanmanın hayalini kurarken 2 senede nasıl bu hale düşer?...

ufuk
ali neill servet hakan
baris ayhan
sabri elano kewell
pino

o macta oynayan kadroya bakiyorum da cöplerle doluydu kadro aynen dediginiz gibi. iyi kötü 4 tane ortalama yabanci ve balta disindakilere futbolcu bile demek mümkün degil üstteki kadroda.

bugün sahada olan kadroya bakiyorum muslera ve podolski'nin disinda isim olarak bir tek chedjou ve selcuk yeterli seviyeye sahipti. durum benzer yani.

öldürdüler bizi resmen.

ruslar çökse de kurtulsak liselilerden komisyonculardan,sponsor gazprom mis gibi takılırız

her zaman ayni sey adnan polat dogru yönetmis ünal aysal dogru yönetmis hepsi kendisinin dogruyu yaptigini savunuyor yok haklisiniz siz hata yapmadiniz hata yapan o kongrede birseyden anladiklarini sanip sizleri baskan yapanlarda.

Güncel 11'imiz baya iyi ya :red:

----------------------- Muslera -----------------------
Boş ---------- Chedjou ---- Boş --------- Carole (?)
------------- Selçuk (?) ---- Boş --------------------
---- Boş ------------ Sneijder ----------- Poldi -----
----------------------- Boş ---------------------------

(?) şüpheli anlamında..

durum aynen böyle. denayer stopere eklenebilir bence. city bosuna kadroda tutmuyor, belcikanin milli takim kadrosunda ayrica. carole yerine bos yazilabilir ayrica.

:red::red:

871262_762x762.jpg

bana göre böyle

----------------------- Muslera -----------------------
Boş ---------- Chedjou(?)---- Boş --------- Carole (?)
------------- Selçuk (?) ---- Boş --------------------
---- Boş ------------ Sneijder ----------- Poldi -----
----------------------- Boş ---------------------------

(?) şüpheli anlamında..

Bıktım ulan.. Her sene şampiyonluk diye birşey yok dünyada, ama şu Adnanlardan bıktım, temcit pilavcı dedelerden, amatör gibi yönetilmekten, bütün dünya gelişirken bizim yerimizde saymamızdan bıktım...

Şu kulüp profesyonel birinin eline geçse zil takıp oynarım, isterse 3-4 sezon şampiyonluk olmasın.. En klas standartlarda altyapımız olsun, tesisler, arena gibi futbol şubesinin temel işleri en üst seviyeye taşınsın...
Ondan sonra devamı gelir
..

aynen zaten bunları yaptıktan sonra en fazla 2 3 sene geçiş döneminde başarısız olursun sonra her şey rayına oturur

Ben hep diyorum Fenerli 2 saat dalga geçer unutur sonra,bu adamların 20 yıllık bir bastırılmışlığı var

Ne mal oldukları belli değil

valla bak twitter bi gerizekalı var bu kadar mal olur
bu gerizekalılarla bizim aynı statüye gelmemiz için
-üst üste 7 kez şampiyon olmaları
- bir uefa bir süper kupa almaları
- üstüne sayısız kez clde başarılı olmaları lazım
10 yılda bir şampiyon olmayla nasıl bu kadar kafa yapıyorlar anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt