Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal bey bize 110 m euro bonservis ödettirmiş
aynı dönemde 30 m euro luk satış yapmışız

ödediğimiz maaşlar hariç

Melo kendisi gitmek istedi beyler

Hamzayi zorla savundurmayin

Yeni sözleşme imzalandı Hamza aylar önce kalmasını istedi

Bizi zor duruma bırakan birisi varsa o da Melo kendisiydi

Ha yönetim beceriksiz mi evet beceriksiz

şüko problem melonun gitmesi yada gitmek istemesi değilki pampa melonun gitmek istediği zaten biliniyordu sen ona göre plan yapcaktın.selçuk hamit ikilisi vardı kafasında joseyle bilalide yedek düşünüyodu ama hamitin sakatlanmadan sezonu tamamlamıycağını hesaplayamadı işte

burda esas sorun buda değil,bu mal selçuk-hamit ikilisini yeterli görmüş.gerçi ne yazsak boş bu mal tarık-jem-umut-bilal-jose-koray-eray gibi mallarla 2 sene sonra şampiyonlar ligini kazanıyodu :D

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 16 dk.16 dakika önce
FIFA Menajeri Remzi Petek: "Muslera için çok fazla kulüpten teklif var. Çok iyi bir isim olduğu için talipleri fazla." (Radyospor)

Remzi Petek: "Liverpool gibi yeniden yükselişe geçmek isteyen bir kulübün Muslera'yı istemesi doğal. Galatasaray isterse Muslera gider."

şüko problem melonun gitmesi yada gitmek istemesi değilki pampa melonun gitmek istediği zaten biliniyordu sen ona göre plan yapcaktın.selçuk hamit ikilisi vardı kafasında joseyle bilalide yedek düşünüyodu ama hamitin sakatlanmadan sezonu tamamlamıycağını hesaplayamadı işte

burda esas sorun buda değil,bu mal selçuk-hamit ikilisini yeterli görmüş.gerçi ne yazsak boş bu mal tarık-jem-umut-bilal-jose-koray-eray gibi mallarla 2 sene sonra şampiyonlar ligini kazanıyodu :D

Ya katılıyorum da madem belli neden yeni sözleşme imzalandı Meloyla? Gitmek isteyen oyuncuyla neden sözleşme imzalanır

Gafillik bence

Önder Özen: "Galatasaray önümüzdeki sezon için transfer yasağı alacak deniliyor." (NTV Spor)

Hamzanın ne kadar sinsi olduğunu bilmiyorsunuz sanki hamitin oynamıyacağını bal gibide biliyodu melo varken bilali oynatamazdı ne yaptı etti gönderdi hemde son gün yerine oyuncu alınma ihtimali bile olmasın diye.

Buraki satin 8 milyon Euro gelsin. Kafayi calistirsin biraz yonetim..

gerçekten iş bilen yönetim olsa

hem burağı hem muslerayı satar ama bizdeki yönetim yaptıgı transferi kaydettiremiyor daha konu kilit

Ya katılıyorum da madem belli neden yeni sözleşme imzalandı Meloyla? Gitmek isteyen oyuncuyla neden sözleşme imzalanır

Gafillik bence

ya adam gitmek istedi biz parada yada takasta anlaşamadık interle,adamı vermedik sözleşmesini uzattık son gün adamlar daha iyi bi teklifle gelince verdik ve kaybeden taraf biz olduk

son gün tellese teklif olmasa carole-tellesi o mevki için yeterli gören adam telles gidince kimseyi almadı bi tutarsızlık ve plansızlık var burda

FIFA Menajeri Remzi Petek: "Muslera için çok fazla kulüpten teklif var. Çok iyi bir isim olduğu için talipleri fazla." (Radyospor)

Remzi Petek: "Liverpool gibi yeniden yükselişe geçmek isteyen bir kulübün Muslera'yı istemesi doğal. Galatasaray isterse Muslera gider."

Gamze Deniz

Muslera 20 ye satalım. Ama çöpleri de satalım mümkünse. Muslera satılıp umut Burak sabriler tutulup bide üstüne zam yapılacaksa florya ya bende basmaya gelirim vallahi

Yonetim Burak i Cin e yollamayip Muslera yi yollarsa o gun Florya yi baslarina yikar bu taraftar..

aslında her oyuncu satılır ama muslera bizim için çok kıymetli ve taraftarın bildiği bişey var

nedir bu bildiği biliyoruzki bunlar muslerayı satsa muslera ayarında bi adam alamazlar ve almayacaklar.ya aykutlu orkunlu günlere dönücez yada leo franco zapata gibi yabancı kaleci alıcaz

atletico madrid ne adamlarını sattı son yıllarda özellikle forvette kimdi bunlar,torres gitti forlan aguero ikilisini buldular,bu ikisini yolladılar falcao-costa ikilisini aldılar,bu ikisi gitti yine mandzukic falan aldılar,mandzukic gitti martinez geldi yani adamlar yerini doldurdu en azından kağıt üstünde

bizde öyle değilki muslera bi gitse ya onuru alırız yada karcemarskası ,sneijderi bi gönderdikmi ya josueyi alırız yada batallayı o yüzden karşıyız muslera-sneijder in gitmesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt