Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera gitmek istiyorum diyorsa, ne yaparsiniz ? yine de "kalsinnnnn yokkk siz istediniz burda gitsin diyeeee" aglicakmisiniz yine ? Muslera gibi adami zincire mi baglicaksiniz ? Muslera gitmek istiyorum diyorsa , bize tek bir laf bile düsmez. Zaten böyle bir adamin bunca sene bizimle olmasi bir mucizeydi. Yok hayir kontratin var, kalacaksin desen, kendisinden nekadar verim alirsin o da ayri bir konu zaten. Kafasi basak yerde olur. Kimse istemez Musleranin gitmesini ama zorla da olmaz. Iki taraf da kaybeder sonunda.

muslera satılmaz diyen tayfa bizi batırıcak herkes satılır arkadaşım

Elazigspor ile liderken, neden istifa etmis Ibrahim Üzülmez, deli mi bu adam ?

Muslera Liverpool camiasına hayırlı olsun.

Gitsin diye diye gondericeksiniz adamı.

Muslerayi kiminle dolduracagiz? Ospina mi szcheny mi? Hepsi 1-2 kalite daha düşük.

Elazigspor ile liderken, neden istifa etmis Ibrahim Üzülmez, deli mi bu adam ?

Maddi sikitilarimiz var. 4 yabancı fifa da 6 türk tffde. Sayın ***** Elazığ sehiri ve önemli iş adamlari bi boka yaramıyor. Ama Kulübün durumu iyiken ovulmesini bilirler. Ahmet mehmet Ağar ahh

Cok daha iyi bir kariyer yapabilme sansi varken, ben durmam acikcasi bu takimda ,daha az para kazansamda giderim

Lan gecen kendi kendime diyodum Liverpool un kalecisi yok Muslerayi niye istemiyolar diye hay som agzimi

~tap

Ünal Aysal gibi bir adam bir daha gelmeyeceği için muslera yı sattıktan sonra çok Leo Franco lara söversiniz :)

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suan muslera varken de değişmiyorki adama her mac en az 2 gol yediriyoruz defans dörtlüsü tamamen değişmeli forvet yok takımda bunları almak içinde musleradan baska para eden adam yok

Kaleye Hayrullah gelecekse Muslera'nın gidişine fazla sesimi çıkarmam açıkçası.

suan muslera varken de değişmiyorki adama her mac en az 2 gol yediriyoruz defans dörtlüsü tamamen değişmeli forvet yok takımda bunları almak içinde musleradan baska para eden adam yok
Franco varken tarihi fark yersin nereye fark etmiyor? Sizi hiç mi ananız babanız eğitmiyor anlamıyorum ki

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt