Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unal baskanim alo fatihi mahkemeye vermis,donuna kadar alir ins.

Fularlı Biglia ile Candreva'yı istiyormuş.Lazyönün önemli 2 ismi.İnş. diyelim.

CXY0kn8U0AA6hX0.jpg

Bir de bu var.

Tribun Dergi@tribundergi 2 sa.2 saat önce
Lazio'ya piyango kondu: Manchester United, Felipe Anderson için £33M'u masaya koydu.

Son düzenleme:
Mancini bize Italyadan yardim etmeye devam edecek anlasilan.

Aslinda akilli yönetim Medel transferini iki dakika'da bitirip üstünede 1+1 opsiyon ile Vidic'i alir.

Medel (6 ay kiralik sezon sonu Telles takasi - Telles'in de ztn tek yarim sezonu kaldi Interde) + Vidic.

Emre Taşdemir-Sabri takası konusuluyor.Hamza'nin iyi bir antrenör olmadigindan eminim ama artık zekasindan da süphe ediyorum.Hazır eli degmisken Umut ile de Necid'i takas edelim.Hamza kacirmaz bu firsati.

böyle bişey mümkün değil bursa bizim kadar gerizekalı değil hamzanın düşüncelerine göre transfer yapıcak

Lazio, Biglia ve Candrevayi en az 70 milyon euro almadan birakmaz. O transferlerin olmasi mucize gibi bir sey.

Caceres/VDW/Saladan biriyle, Feghouli/Lavezzi transferleri disinda diger transferlerin olma ihtimali son derece düsük.

Radio Grenal: ''İnter, Galatasaray'ın kalecisi Muslera ile ilgileniyor.''

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son dakika: Leandro Damião Galatasaray'da, yıllık 3 milyon euro kazanacak. (via: @RdGrenal)

Haberi veren çok sağlam bir spor kuruluşu diyorlar,formayı giymeden inanmam

Damiao Galatasaray'da. Yıllık 3 m euro alacak. İmza parası da 2 m euro. 3,5 sene sözleşme imzalandı. Hayırlı olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allahını seven fransadan stoper sağ bek ön libero sağ açık sol açık 2 adet forvet getirsin.Ligi önemli değil fransız menşeeli topçu her halikarda iş yapar bu ligte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt