Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi yonetim ne kadar beceriksiz ve isbilmez olabilir ya. Ulan adamlar umutu istiyor denizli ihtiyacim var deyip vermiyor. Vericektin umutu, ustune 2m para vericericektin hem ereni hem donku alacaktin hem umuttan kurtulacaktin. 2 tane her turlu fayda saglayabilecek oyuncun olacakti...

aslinda bu sene zaten kayip bir seneydi,ligde bir amaci kalmayan takim bu seneyi takimdaki cöpleri,temizleyip sene sonunda yapacagi genc ve kaliteli oyuncu transferleriyle gelecegin takimini kurmaliydi ve buna hic bir taraftarin isyan edecegini sanmiyorum,tabiki sene sonu acik acik temizlenecek oyunculari kamuoyuna bildirmek sartiyla..o yüzden donk transferinde bence tok alici rolünü oynamali yönetim yoksa hic sucu olmadigi halde ,sikintiyi donk yasar taraftarla..tipki amrabatta ve brumada oldugu gibi 2 oyuncuda sirf bonservis ücretleri yüzünden cok beklenti olustu ve taraftar o gözle izledi bu oyunculari...

Hollanda basınına göre vot ile Başlayan bir site bugün bizimkilerin wiel için Amsterdam'a gittiğini yazmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 topçu verip 1 milyon euro filan versen anlarim. Onun maaşina sayarim. Bu paralari vermek enayiliktir diyecemde soygunun tillahi yapiliyor. Bonservis veriyorsan Git Molde'nin sag bekini al ozaman. Birde Umut'u vermiyorlar istemelerine ragmen . O daha sinir bozucu.:mad:

Umut gitmesin demis Denizli o halde Burak i satsin ki durumu esitlemis olsun :)

Donk benim izlediğim kadarı ile elimizdeki defansif orta sahalardan hatta Turkiye ligi ortlamasının ustunde.
Buyuk futbolcu kalitesinin daha yuksek olup olmadıgını ancak buyuk takımlarda gösterebilir. Bu bağlamda
en kötü şartta Donk bizim defansı çok rahatlatacak görüşündeyim. Daha fazlasını da verebilir haberiniz olsun...

Bence ihtiyacimiz olan sag bek tipi v.d.w degil renktas...

Son düzenleme:
Mesela Wiel'e 2-3 bonservis ödeyip yıllık 2.5 maaş ile 4.5 yıl kontrat mı ?

Meunier'i 6-7m bonservis ile alıp yıllık 1-1.5 maaş ile 4.5 yıl kontrat mı ?

1 Sağ bek,2 Ön Libero,1 Kanat,2 Forvet toplam 6 oyuncu alınmalı

Ama bunlar saçma sapan genç oyuncu olmamalı 18 19 Yaşında 20 tane alsan ne olacak kadron oturmuş olacak ki genç düzene Alışsın yararı olsun bu b.k düzende genç getirmek tam dursun Denizli Kafası umarım şu saçma politikadan vazgeçerler tabi 30 üstü alsınlar demiyorum ama iyi oyuncu kaliteli alsınlar yok 25 altı yok 19 yaş kafa yok bunlarda çok kaliteli ise 19 alırsın ki bunlar zaten onu alamaz parası yetmez yani almak için almasınlar sinir oluyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ooo kar geliyormus millet hadi iyisiniz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkı giyinin renktaşlar.

CW6Y93EW8AAfBl9.jpg

Mesela Wiel'e 2-3 bonservis ödeyip yıllık 2.5 maaş ile 4.5 yıl kontrat mı ?

Meunier'i 6-7m bonservis ile alıp yıllık 1-1.5 maaş ile 4.5 yıl kontrat mı ?

Meunierin kontratinda 6 milyon euroluk serbest kalma maddesi var. Brugge parayi pesin istiyor. Bu yüzden transferi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt