Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor Cafe gibi bir saçma kaynağa bile inanıyorsunuz yapmayın Edmilson alınmaz belki o ayrı ama kaynak benden bile sahte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muharrem Usta: "Bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa; sorun derin demektir. . Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Burak içinmi demiş
Burak icin demisse nasil bi mal bunlar merak ediyorum. Adamin sozlesmesine 5 milyon euro fesih maddesi koymasaydin be mal herifler sanarsin zorla aldik.

Hayir oyuncakta olmadik nasil bir hiyarlik kullandik posasi cikti talipleri de var. Bu mallar sirf para kazanmasin diye yanina bir adam daha verip burak icin 500bin euro gostermemiz lazim.

Selcuk icin diyorsa ki o tam mallik olur bizim selcuk sorunumuz yok.

Su ligde aman o kirilmasin aman bunaunla aramiz iyi olsun sacmaligi had safhafa. Fener bunlara 2 kere travma yasatti sorsan bize daha cok kinleri var beter olun tum oyunculariniz kacar insallah.

Mbiayı almayız ama Trabzon'la gerçekten maddi sorunlarımız var tepki çekmemek adına almazlar ulan yılın Fırsatı önümüzde başlarım trabzona der alırım ama bu yönetim almaz adım gibi eminim

Sent from my iPhone using Tapatalk

adam gibi hoca bulsun o zaman fatih ne diyeyim, hoca istemeden transfer mi yapilir, git o zaman kendin hocalik yap. akil var mantik var.

bu adam daha dediğim gibi baskanlığı bilmiyor ki. ya kucağında buldu yada rant peşinde baska acıklaması yok zaten bu işin.

hamza istemedi diye oyuncu gönderdi almadı.
şimdi de hoca istemiyor diye yanındakilere güvenip getirirse şaşırmam.

tek temennimiz hocanın isteklerini yerine getirmesi. adam son demlerini yaşıyor zaten td'lükte. öyle hh gibi bizim oyuncular bize yeter havasına girmez.
eksikler ortada görmeyene kör denir, yapılacaklarda ortada. sadece uygulasın dursun baskan gerisini düşünmesin.

ben baskanda olurum td'de olurum arkadas, göreve alin beni yeter lan

edmilson ne is ya, adam 5 gol atmis belcikada herkes havalarda. hayrovic gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt