Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan herkes bizim durumumuzun farkında kimse salak değil..Orta sahasız ligin sonunu görmeyeceğimizi herkes biliyor..Tabi haliyle o parayı talep edecekler..Mantıklı olan Umut takasıydı..Ama Burak gidecek sanıyorum hatta umuyorum ki o zaman helal olsun 2.5 milyona..Donk ligde fark yaratan oyuncuydu.Tek dezavantajı kasımpaşada oynamasıydı ki o kasımpaşa bizle aynı puanda..Genç yaşında Brugge ün kaptanlığını yapmış agresif aynı zamanda çok teknik akıllı futbolu bilen bi adam..Bence çok işimize yarayacak..

Son haberler şöyle gibi;
Van rhijn en uygun sağ bek olarak alındı sanırım..
Tanane wesleyin menejeri ve güven faktörüyle bitti sanırım..
Damiao en uygun forvet olarak alındı sanırım..
Donk kesin bitti.

Burak Hamit GRosskreutz konusunda netlik yok..

bir tane daha eklenir saydıklarına ama Denizli basında çıkmayanlarda var dedi immobile hala olabilir ama Ben Damiaonun çok iş yapacağını düşünüyorum takımda

zaten adama yıllık veriyorsun maç başı ücret nedir ya zaten oynasın diye yıllık 2-3 mln euro bayılıyosun bi de oynadıgı için maç başı veriyorsun saçmalığa bak keşke bizim şirketlerde de olsa aylık versinler bi de çalıştığım için para versinler

2 yıldır ölü bir transfer nöbeti var nerede o sayfaların 1000 leri 6-7 günde aştığı nöbetin kapatılıp yenisinin açıldığı günler:38573:

kaça alacaz zannediyodunuz ki.

sene başında oyuncu almayan adamlara sövün bence.

Sayın Adminim lütfen herşeyi normalleştirmeyin yahu. Bu takım Eboue'yi 3.5 milyona bonservisiyle almış. Donk gibi sıradan bir adama sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmışken 2.5 milyon nedir? Yarından itibaren adamla sene sonu için sözleşme imzalama hakkımız var resmi olarak. Önce bunu yaparsın. Sonra oturur Kasımpaşa'ya dersin ki bak böyle bir durum var. Ben bu adamı alıyorum sene sonu. Sana 5oo bin 1 milyon her neyse vereyim devre arası bitsin bu iş. Hem sen kazan hem ben. Yahu bunu dahi yapamıyorlarsa burada nasıl iyi niyet aransın. Aynı şeyi Aysal yapmıştı. Devre arası Veysel+ Tarık 1.5,2 milyona geliyorken sadece Tarık'a sezon sonu 4.75 verdi. Şimdi bu kulüp batmasın da ne olsun?

Bahsettiğimiz oyuncu da Donk altı üstü. Sıradan bir adam. Bizim ortasahada izleyince göreceksiniz vasatlığını. Nedir bu telaş bu adam için?

Burak şu an %50 indirimi bile kabul eder. Kalma ümidi dahi vermemek lazım. Burak'ın kulübede oturduğu her dakika bize zarar olacak. Selçuk da etkilenir. Ama giderse Selçuk da feraha kavuşur.

muslera
van rij-----Şeyşu-------x--------olcan
---------selçuk----donk-------------

tannane-----------------------edmilson
------------Umut-----------------
------------Damaio----------------

S10 eğer sezon sonuna kadar yoksa, umuta elmander gibi koşşsun göndermiyeceğiz demek birazda oyntacağız demektir, Umut ne demeyin gerçeçi denizli özbek aş den fazla birşey beklemiyorum gerçi edmilson olur mu ondan bile şüpheliyim ama diğerleri belki alabilirler.

Sayın Adminim lütfen herşeyi normalleştirmeyin yahu. Bu takım Eboue'yi 3.5 milyona bonservisiyle almış. Donk gibi sıradan bir adama sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmışken 2.5 milyon nedir? Yarından itibaren adamla sene sonu için sözleşme imzalama hakkımız var resmi olarak. Önce bunu yaparsın. Sonra oturur Kasımpaşa'ya dersin ki bak böyle bir durum var. Ben bu adamı alıyorum sene sonu. Sana 5oo bin 1 milyon her neyse vereyim devre arası bitsin bu iş. Hem sen kazan hem ben. Yahu bunu dahi yapamıyorlarsa burada nasıl iyi niyet aransın. Aynı şeyi Aysal yapmıştı. Devre arası Veysel+ Tarık 1.5,2 milyona geliyorken sadece Tarık'a sezon sonu 4.75 verdi. Şimdi bu kulüp batmasın da ne olsun?

Bahsettiğimiz oyuncu da Donk altı üstü. Sıradan bir adam. Bizim ortasahada izleyince göreceksiniz vasatlığını. Nedir bu telaş bu adam için?

Şubat ayında ceza gelebilir ihtimalini düşünüyorlar bence. Gros transferinde olduğu gibi ilk defa ülke dışına çıkmış oyuncunun dezavantajlarını yasadık ve oynatamadan gitti. Aynı şey yabancı getirteceğin oyuncu içinde geçerli ülkeye, insanlara, kültüre, takıma alış derken sezon bitecek zaten. Bizimse vakit kaybedecek zamanımız yok.
Bu sebepten ülke içerisinden iyi görünen oyunculara yöneldik. Donk iyi transfer olur hala iddia ediyorum

Şubat ayında ceza gelebilir ihtimalini düşünüyorlar bence. Gros transferinde olduğu gibi ilk defa ülke dışına çıkmış oyuncunun dezavantajlarını yasadık ve oynatamadan gitti. Aynı şey yabancı getirteceğin oyuncu içinde geçerli ülkeye, insanlara, kültüre, takıma alış derken sezon bitecek zaten. Bizimse vakit kaybedecek zamanımız yok.
Bu sebepten ülke içerisinden iyi görünen oyunculara yöneldik. Donk iyi transfer olur hala iddia ediyorum

Ceza gelebilir onu bilemem ama iki noktada ayrı düşüyoruz. Birincisi çok basit bir istatistikle bu ülkede içerden yaptığın transferlerin dışardan yaptıklarından daha az katkı verdiğini ispatlamak mümkün. Bunun belki 2-3 istisnası vardır. Bunlar da GG, Selçuk vb. Ayrıca şu an kulübümüzde transferde söz hakkı olanların, tıpkı kendilerinden öncekiler gibi transferle ilgili bu tür detaylara dikkat etmekten çok en kolay ulaşılabilir olanı almaya çalıştıklarını söylemek yanlış olmaz. Kim gidecek oyuncu izleyecek, araştıracak, pazarlık edecek değil mi?

Donk transferi bana göre kulübesinde versatile dediğimiz birkaç mevkide oynayabilen oyuncu eksiği çeken büyük takımın yapacağı transfer ötesi değil. Sözleşmesi 6 ay kalmışken de 2.5 milyon para ödemek son derece anlamsız.

Munier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.
Hayırdır forumdaki herkese myc mi aldıracaksın bu haberin kaynağı nedir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Van Rhijn falan gelmesin aga...

Yeminle olmaz. Yine Sabri oynar...

Koskoca Galatasaray parasızlıktan çoluk çocuk toplayacak...

Sıçarım lan böyle işe. O kadar malımız var ama sanki yokmuş gibi hareket ediliyor. Sat bir iki arsa , kapat şu borçları...

Bizim borcumuz sıfırlandığı an Türkiye'nin ekonomik olarak açık ara en güçlüsüyüz...

Son düzenleme:
Munier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.

Bu nasıl bir haberdir arkadaş... Okuyunca kalbim tekledi...

Yalandır diye umuyorum...

Galatasarayın yapacağı transfer bursaspor kalitesinde ts bile bizden iyi transferler yapıyor artık.Anlamak mümkün değil, bu parasızlık değil vizyonsuzluktur.

2.yarı rakiplere komedi bizim taraftara dram izletecekler anlasılan.

birileri kulüple muazzam derecede oynuyor. planlı olarak çöküyoz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt