Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya'da sanki baska hic bir yerde futbolcu yokmus gibi hep ülkemizin sisirilmis pohpohlanmis abartilmis oyunculari pesinde kosuyoruz UCUK paralara.

Bir insan hic mi Fransa havuzuna falan girmeyi düsünmez, ne topcular var ne paralara oynuyorlar orada. Donk ne tam bir stoper ne de tam bir ön libero, arkadas ne yapacagiz biz yarimyamalak bir oyuncuyu? Takimda tonla böyle adam var. 30yasindaki cöp herifi en az 3 sene takima baglamak istiyorsunuz herhalde, sonra herkes zirlayip durur takim cok yasli takim diye.

Yönetimden ziyade taraftarda da büyük sorunlar var.

Yalnız gözden kaçmasın sabri gidip tarık kalacaksa vay halimize. Ya ikisi de gitmeli ya da kalan sabri olmalı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca transferde en kilit bölge forvet. Yani forvete alacagimiz adamın kulübede bekletilme gibi bi durumu olmamalı. Direkt olarak katkı verebilmeli. O yüzden genç forvete karşıyım ben.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alabiliyosak Mbia daha yararlı olacağı kesin.
Ama sanmıyorum bırakacaklarını. Bıraksalar da deli para isteyeceklerdir.

mevlüt gelirse yeni umut olur. adam hannover gibi bir takimda bile tutunamadi. bizde ne isi var yahu.

Mevlüt gelirse özbek gider

t★p★t★p★

Mevlüt ne yahu

Kulübün her sezon mevcut kadrodaki oyunculardan daha kötü oyuncu bulma potansiyele sahip.

Sadece Galatasarayda var bu potansiyel

Mevlüt, Donk, Kweuke gibi oyuncuların peşinde koşacaksak Scout ekibi neden kuruldu ? Türkiye ligini tanımayanlar burda oynayamıyor mu ? Bu nasıl bir mantıkdır ?

Kıyaslama tuhaf oldu sanki.
Bir tarafta 2 sene peş peşe Sevilla ile Avrupa ligini süpüren bir mbia.
Diğer tarafta kasimpasa lı donk işte.
Yabancı forumda yapsak bu kıyaslamayı atarlar bizi forumdan galiba :(

super ligde cedric bakambu gibi oyuncular hariç öyle potansiyesi çok olan oyuncular çok azdir.

Alabiliyosak Mbia daha yararlı olacağı kesin.
Ama sanmıyorum bırakacaklarını. Bıraksalar da deli para isteyeceklerdir.
Deli parayı geçtim yaz dönemi bedava alamadıkları adam için şimdi Trabzon'a 5 kuruş dahi vereceklerse defolup gitsinler.

Deli parayı geçtim yaz dönemi bedava alamadıkları adam için şimdi Trabzon'a 5 kuruş dahi vereceklerse defolup gitsinler.

Bizde öyle olur genelde boşa çıkar adam almayız sonra kulubü sözlesme yeniler yarım dönem sonra alırız.

Bu işler böyle yürüyor demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt