- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Kanka kimi attın bavula yanında kimleri götürüyosun .)bavullarim hazir.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka kimi attın bavula yanında kimleri götürüyosun .)bavullarim hazir.
![]()
sabah kalkip bu mesaji okudum,yarim saattir ayna karsisinda kendimi tokatliyorum rüyadir gercek olmasin diyeMunier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.
Kaynak: 6.his
Bugun bir duyum aldim ama kimsenin gunahini almak istemiyorum,
Asli varsa wiel hakkinda pazarlik yaparken wielin menejeri gervinho'yu onermis sol kanat diye, denizlide sol kanat istiyormus zateng.
Bu oyuncular hangi menejerlere bagli nerden ogrenebiliriz?
Sonat Göksel: "Tarık Çamdal'a bakıyorsunuz, en ufak temasta hamam böceği gibi yapışıyor yere. O fizikte bek oyuncusu olmaz."
tanane iyi elemana benziyo
avatarindaki hatun harikaymisHayir bu adam son 4 ay hayatinin forumunda, heracles'den daha yuksek takimda is yapamaz.
Adam Olcan'in sag kanat versiyonu, 1 tane gobekli vardi 2 tane olacak takimda.
Gervinho gelirse yakarım buralarıBugun bir duyum aldim ama kimsenin gunahini almak istemiyorum,
Asli varsa wiel hakkinda pazarlik yaparken wielin menejeri gervinho'yu onermis sol kanat diye, denizlide sol kanat istiyormus zateng.
Bu oyuncular hangi menejerlere bagli nerden ogrenebiliriz?
Bu kim Marcel Desailly mi![]()
buda bek, tarik camdalda bek. emre colakda futbolcu.. ohooo
Gervinho iyi adam ama bize daha çok kanattan ortalarla zorlayan ve asist yönü ağırlıklı olan Carrillo,Töre tarzı bir adam lazım.
Thuram tabii ya şimdi oldu![]()
buda bek, tarik camdalda bek. emre colakda futbolcu.. ohooo
Hayalimdeki ileri 3 lü
Yarmolenko Falcao Gervinho
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Annane gibi o da Tannane .. ama iş yapar diyo herkes ben sadece DAmigol ü istiyorum Gervinho forvet gibi biraz olmayabilrCarillo işi yattı galiba hiç ses yok bize tannane gelicek gibi görünüyo.