Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bavullarim hazir.

bavul.jpg
Kanka kimi attın bavula yanında kimleri götürüyosun .)

Munier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.

Kaynak: 6.his
sabah kalkip bu mesaji okudum,yarim saattir ayna karsisinda kendimi tokatliyorum rüyadir gercek olmasin diye :)

Bugun bir duyum aldim ama kimsenin gunahini almak istemiyorum,

Asli varsa wiel hakkinda pazarlik yaparken wielin menejeri gervinho'yu onermis sol kanat diye, denizlide sol kanat istiyormus zateng.

Bu oyuncular hangi menejerlere bagli nerden ogrenebiliriz?

Gervinho pahalı kaçar bize denizlidede hiç kafa yok poldi zaten sol kanat neden sol kanat arıyon sağ kanat ara ulan nerde dengesiz biri gelip bize hoca oluyo.

Tarika harcadigimiz parayla 3 tane en az Carole kadar potansiyelli oyuncu bulunabilirdi

Rezillik

Bu seneki transfer döneminden çok umutsuzum. Yine uçuk maaşlarda saçma sapan adamlar alıp yarım sezonda yollamak için uğraşacaz gibi geliyo bana.

Bugun bir duyum aldim ama kimsenin gunahini almak istemiyorum,

Asli varsa wiel hakkinda pazarlik yaparken wielin menejeri gervinho'yu onermis sol kanat diye, denizlide sol kanat istiyormus zateng.

Bu oyuncular hangi menejerlere bagli nerden ogrenebiliriz?
Gervinho gelirse yakarım buraları
Edmilsonu raşiti teyyareyi donunda sallar bu adam
Sinerji...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tannane cidden yetersiz göründü banada Carrillo gibi sağlam bir oyuncu varken kaçmamalı.

Hayalimdeki ileri 3 lü

Yarmolenko Falcao Gervinho

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gervinho iyi adam ama bize daha çok kanattan ortalarla zorlayan ve asist yönü ağırlıklı olan Carrillo,Töre tarzı bir adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt